AWOX marka hangi ülkenin?

İçindekiler:

  1. AWOX marka hangi ülkenin?
  2. AWOX TV kim üretiyor?
  3. AWOX TV 82 ekran nasıl?
  4. Telenova hangi firmanın?
  5. AWOX kaç yıl garantili?
  6. AXEN TV hangi markanın yan ürünü?

AWOX marka hangi ülkenin?

Awox Hakkında Can Holding Şirketler Grubu, 1972 yılından beri Türkiye'de elektronik, enerji, turizm, lojistik, sağlık, tütün sanayi sektörlerinde faaliyetlerde bulunan Türk sermayeli bir firmadır. Böylece Awox ne malı sorusuna da yerli malı cevabı verilebilir.

AWOX TV kim üretiyor?

Awox bir Can Holding kuruluşudur. — Dayanıklı tüketim ve tüketici elektroniği sektörlerinde üretim, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetleriyle faaliyet gösteren Awox yaklaşık 3.500 çalışanı ile merkezi Türkiye olmakla birlikte dünya çapında toplam 6 tane üretim tesisine sahiptir.

AWOX TV 82 ekran nasıl?

çok hafif bir ürün. kanal geçiş hızı gayet iyi. balkonumda kullanmaya başladım.görüntü kalitesi çok iyi değil. sesi biraz tiz çıkıyor ve ekran rengi de hafif maviye çalıyor. Manuel renk ayarlaması ile büyük oranda çözüme ulaşılabiliyor. Renkler kötü.

Telenova hangi firmanın?

Telenova Hangi Ülkenin Markasıdır Telenova, 2018 yılında kurulan Demart Elektronik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesindeki televizyon markasıdır.

AWOX kaç yıl garantili?

Awox TV ler, Kullanıcılarına, 24 Ay Garanti süresi sunmaktadır.

AXEN TV hangi markanın yan ürünü?

Fabrikaları tarafından özel olarak üretilmektedir. 2 YIL SUNNY Elektronik A.Ş. Garantisi altındadır. Sunny ve Axen TV'lerde kurulum prosedürü bulunmamaktadır.