Istanbul Medipol Üniversitesi hazırlık var mı?

İçindekiler:

  1. Istanbul Medipol Üniversitesi hazırlık var mı?
  2. Istanbul Medipol hukuk İngilizce mi?
  3. Medipol hazırlık kaç gün?
  4. Medipol Hazırlık hangi kampüs?
  5. Istanbul Medipol Hukuk Fakultesi nerede?

Istanbul Medipol Üniversitesi hazırlık var mı?

Medipol Üniversitesi akademik birimlerinde hem Türkçe hem de İngilizce eğitim verilmektedir. ... Bununla birlikte zorunlu hazırlık programı olmayan tüm bölümlerde öğrenciler isteğe bağlı olarak İngilizce Hazırlık Programı'na kayıt hakkına sahiptir.

Istanbul Medipol hukuk İngilizce mi?

Hukuk eğitimini İngilizce ile birleştirerek öğrencilerine akıcı derecede hukuk İngilizcesi vermekte ve onları hem yurt içi hem yurt dışı hukuk pratiğine hazırlamaktadır. Başarılı öğrencilerimiz bütünleşik yüksek lisans yapabilmektedir. Hukuk, sosyal bilimlerin merkezinde yer alan bir disiplindir.

Medipol hazırlık kaç gün?

HAZIRLIK PROGRAMI HAKKINDA BİLGİ: Tüm seviyelerin tamamlanması 32 haftaya göre programlanmıştır. Haftalık ders saati seviyelere göre 20-28 saat olarak planlanır ve her ders 45 dakikadan oluşmaktadır.

Medipol Hazırlık hangi kampüs?

* 2021-2022 İngilizce Hazırlık Muafiyet Sınavı tarihinde İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Yerleşkesi Kuzey ve Güney Kampüslerde yapılacaktır.

Istanbul Medipol Hukuk Fakultesi nerede?

İstanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi, üniversiteler, Kavacık Mah., Ekinciler Cad., No:19, Beykoz, İstanbul, Türkiye - Yandex Haritalar.