STM Savunma Teknolojileri kimin?

İçindekiler:

  1. STM Savunma Teknolojileri kimin?
  2. Savronik sahibi kim?
  3. STM nasıl bir firma?
  4. Ömer Faruk Ağa Yarman kimdir?
  5. Savronik nasıl bir firma?

STM Savunma Teknolojileri kimin?

SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ MÜHENDİSLİK VE TİCARET A.Ş. (STM) KİMİN? 50 milyon TL sermayesi bulunan STM'nin yüzde 34 hissesi Savunma Sanayii Müsteşarlığı'nın, yüzde 34 hissesi Savronik'in ve yüzde 31.9 hissesi Havelsan'ın elinde.

Savronik sahibi kim?

SAVRONİK Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Süer, geçtiğimiz yılı 140 milyon TL ciro ile kapattıklarını, bunun beklenen bir başarı olduğunu belirtti.

STM nasıl bir firma?

STM (Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş), yüksek teknoloji içeren alanlarda Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK) ve Savunma Sanayii Başkanlığı'na(SSB) sistem mühendisliği, proje yönetimi, teknik destek, teknoloji transferi vb. görevleri icra etmek amacıyla 1991 yılında kurulmuştur.

Ömer Faruk Ağa Yarman kimdir?

Ömer Faruk Ağa Yarman (d. 1954, İstanbul), savunma sanayiinde yüksek kademelerde görev almış mühendis, öğretim üyesi ve iş adamıdır. Galatasaray Lisesi'nden sonra 1973 yılında girdiği İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Elektronik ve Haberleşme Mühendisi olarak mezun oldu.

Savronik nasıl bir firma?

Savronik, Türk Savunma Sanayii'ne hizmet vermek üzere 1986 yılında kurulmuş; kurulduğu günden beri savunma sanayii için özgün tasarımlarını başta ISO 9001:2000 ve AQAP-2110 sertifikaları olmak üzere, çalışmalar gerçekleştirdiği iş alanları için gerekli olan izinlere ve sertifikalara sahip bir şekilde geliştirmeye ve ...