Komagene kimin markası?

İçindekiler:

  1. Komagene kimin markası?
  2. Komagene Etsiz mi?
  3. Komagene kökeni nedir?
  4. Komagene nereye bağlı?
  5. Çiğ köfte bayilik ne kadar?
  6. Çiğ köfte kaç para kazanıyor?
  7. Komagene nin anlami ne?

Komagene kimin markası?

Komagene, 2004 yılında kurulan Yörpaş Yöresel Yiyecekler Pazarlama A.Ş. bünyesindeki etsiz çiğ köfte markasıdır.

Komagene Etsiz mi?

Komagene etsiz çiğ köfte, etli çiğ köfteden ayırt edilemeyecek kadar nefis ve lezzetlidir. Formülü ve lezzet sırrı Komagene'ye aittir. Adıyaman bölgesine has özel karışım ve baharatlarla üretilmektedir.

Komagene kökeni nedir?

Komagene - etsiz çiğ köfte - 08 Tarihçemiz | Komagene. KOMMAGENE Krallığı (MÖ 163 - MS 72) Adıyaman bölgesinde, dönemin iki süper gücü Persler ve Romalılar arasında coğrafyada barış içinde yaşamış bir krallıktır.

Komagene nereye bağlı?

Nemrut Dağı, Adıyaman ilindeki Kahta ilçesi yakınlarında, yüksekliği 2150 metre olan bir dağdır. Dünyanın sekizinci harikasıdır Nemrut. Yüksekliği on metreyi bulan büyüleyici heykelleri, metrelerce uzunluktaki kitabeleriyle, UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi'nde yer alır.

Çiğ köfte bayilik ne kadar?

Çiğ köfte sektöründe bir çok firma isim hakkı bedeli almadan ücretsiz çiğ köfte bayiliği vermektedir. Kurulum için gerekli olan çiğ köfte bayilik ücetleri ortalama 5000-25000 TL arasında değişmektedir.

Çiğ köfte kaç para kazanıyor?

Eğer işlek bir yerde çiğköfteci açarsanız aylık kazanç yaklaşık olarak 10 bin TL'yi bulabilir. Ancak burada önemli olan dükkanınızın kurulduğu yer ve hizmet verdiğiniz bayilik ismidir. Ara mahallelerde kurulan bir çiğköfteci dükkanı aylık kazancı yaklaşık olarak 5 bin TL'yi bulabiliyor.

Komagene nin anlami ne?

Tekdmir, "Günümüzde her ne kadar bilinmese de Hz. İbrahim zamanındaki nemrut krallığının ismi Komagene krallığı olarak geçiyordu. Bu medeniyet aynı zamanda çiğ köftenin ilk defa yapıldığı yer olarak da kabul ediliyor. Bizde marka olarak ilk çiğ köftenin yapıldığı tarihe de bir atıfta bulunarak bu ismi seçtik.