Duett Super nedir?

İçindekiler:

  1. Duett Super nedir?
  2. Opera Max Ne ilacı?
  3. Acanto Plus nedir?
  4. Input Ne ilacı?
  5. Kök boğaz ilacı ne işe yarar?
  6. Maritima Max ne işe yarar?
  7. Acanto plus ne ise yarar?
  8. Azimut ilaç ne işe yarar?
  9. Kök boğaz ilacı ne zaman atılır?
  10. Kök boğaz hastalığı neden olur?
  11. Azimut 320 ne işe yarar?
  12. Azimut 320 SC ne işe yarar?
  13. Buğdayda kök çürüklüğü neden olur?
  14. Kök boğaz çürüklüğü neden olur?

Duett Super nedir?

Sonuç olarak; Duett®Super içeriğindeki farklı etki mekanizmalarına sahip iki etkili madde sayesinde buğday ve arpada külleme, Pas ve Septoria etmenlerini geliştirilmiş koruyucu ve tedavi edici özelliğiyle hızla yok eder. BASF firması ZİMİD (Zirai Mücadele ilaçları Üreticileri Derneği) üyesidir.

Opera Max Ne ilacı?

Geniş etki spekturumu sayesinde buğdayda; Külleme, Septorya, Pas, misirda; Yaprak Yanıklığı ve şeker pancarında; Cercospora Yaprak Lekesi hastalıklarına karşı mükemmel etkilidir.

Acanto Plus nedir?

Hububat hastalıkları için geliştirilmiş ve etkili bir çözüm olan Acanto® Plus yeni nesil strobilurin (picoxystrobin) ve triazole (cyproconazole) bileşimi ile sap ve yaprak hastalıklarına karşı mücadelede başarılı sonuç verir.

Input Ne ilacı?

DİRENÇ YÖNETİMİ Input EC 460 adlı bitki koruma ürünü, etki mekanizmasına göre Grup G1,3 ve G2,5 olarak sınıflandırılmış bir fungisittir. Aynı etki mekanizmasına sahip bitki koruma ürünlerinin tekrarlayan uygulamaları, direnç gelişimini teşvik etmektedir.

Kök boğaz ilacı ne işe yarar?

Hububat ve şeker pancarında görülen önemli kök boğazı, yaprak ve başak hastalıklarını kontrol eder.

Maritima Max ne işe yarar?

Fungusların normal solunum yeteneğini engelleyerek çalışır. Difenoconazole, önleyici ve iyileştirici etkisi olan sistemik bir fungisit olup zar fonksiyonunu bozar.

Acanto plus ne ise yarar?

Acanto® Plus yeni nesil strobilurin (picoxystrobin) ve triazole (cyproconazole) bileşimi ile buğdayda Septoria yaprak lekesi ve Sarı pas hastalığı, mısırda Mısır yaprak yanıklığı, şekerpancarında Cercospora yaprak lekesi gibi yaprak hastalıklarını etkin bir şekilde kontrol altına alır.

Azimut ilaç ne işe yarar?

Azimut 320 SC Azot alınımını arttırır. Yeşil aksam alanı artar. Dane Verimini ve Kalitesini Arttırır. Suyun Verimli Kullanımını Sağlar.

Kök boğaz ilacı ne zaman atılır?

Genel olarak uygulama için en iyi zaman bayrak yaprağının tamamen açıldığı kın döneminin sonu veya başak çıkışı öncesidir.

Kök boğaz hastalığı neden olur?

Buğday ve arpada kök ve kök boğazı yanıklığına neden olmaktadır. Kurak geçen uzun ilkbahar periyodundan sonraki yağışlarda şiddetli hastalık oluşturur. Oksijenin yetersiz olduğu ağır topraklarda ve zayıf topraklarda hastalık daha fazla ortaya çıkar.

Azimut 320 ne işe yarar?

Biber külleme hastalı, domates külleme hastalı ve hıyarda külleme hastalığına karşı etkili mantar ilacı. Buğdayda külleme ve septoria ya karşı etkili fungusit ilaçtır.

Azimut 320 SC ne işe yarar?

Azimut 320 SC Azot alınımını arttırır. Yeşil aksam alanı artar. Dane Verimini ve Kalitesini Arttırır. Suyun Verimli Kullanımını Sağlar.

Buğdayda kök çürüklüğü neden olur?

Oksijenin yetersiz olduğu ağır ve zayıf toprak koşulları da hastalığın şiddetini arttırıyor. Hastalık buğdayın çeşitli gelişme dönemlerinde etkili olmakla birlikte fide yanıklığı, kök ve kökboğazı yanıklığı ve sap çürüklüğüne yol açıyor.

Kök boğaz çürüklüğü neden olur?

Bitki tohumları bulaşık topraklara dikildiğinde, fungus çimlenen tohumların kotiledon yapraklarına saldırabilir ve nemli koşullarda fideler tamamen çürür ve ölürler, sağ kalan bitkiler ise kök ya da kök boğazı çürümesi hastalığına neden olur.