Hoover Çamaşır Makinesi nere malı?

İçindekiler:

  1. Hoover Çamaşır Makinesi nere malı?
  2. Hoover nasıl bir marka?
  3. Hoover Çamaşır makinesi hangi ülkede üretiliyor?
  4. Candy hangi ülkenin malı?
  5. Candy çamaşır makinesi nerede üretiliyor?
  6. Hoover kaç yıllık marka?
  7. Candy Hoover kaçıncı cadde?

Hoover Çamaşır Makinesi nere malı?

Hoover markası Candy Group'a ait uluslararası markalar arasında yer alıyor. 1945 yılında İtalya'da Fumagalli Ailesi'nin yönetimi ile faaliyete başlayan marka, dayanıklı tüketim malları alanında 7 farklı ülkede 9 fabrikada üretimini sürdürüyor.

Hoover nasıl bir marka?

The Hoover Company, ABD'de Ohio'da kurulmuş bir elektrikli süpürge şirketidir. ... Bugün, Hoover Europe markası, Candy Group'a ait marka portföyünün bir parçası olarak, birçok ülkede Avrupa beyaz eşya ve zemin bakım sektörlerinde önemli bir oyuncu olmaya devam ediyor.

Hoover Çamaşır makinesi hangi ülkede üretiliyor?

AB ülkeleri pazarında 100 milyon Euro'dan fazla ihracat hacmi bulunan Hoover; İtalya, Fransa, İspanya, Rusya, Türkiye ve Çin olmak üzere 6 ülkede üretim yapıyor.

Candy hangi ülkenin malı?

Candy, 1945 yılında Eden Fumagalli tarafından kurulan Candy Group S.p.A. bünyesindeki beyaz eşya markasıdır. Rusya, Çin ve Türkiye'deki tesisleriyle dünyada 3 coğrafi alana ayrılmıştır. Ayrıca İran'da üretim tesisleri işletmektedir. Candy Group S.p.A. Çinli ev aletleri üreticisi Haier iştirakidir.

Candy çamaşır makinesi nerede üretiliyor?

Eskişehir'deki tesis, kısa sürede Candy Group'un Avrupa'daki yeni fırın ve ocak üretim üssü haline dönüştü. Candy Group 2009 yılında da Türkiye için önemli bir yatırım kararı daha alarak kurutma makinesi fabrikasını İngiltere'den Eskişehir'e taşıdı.

Hoover kaç yıllık marka?

Hoover 1908 yılında kurulmuş olan bir elektrikli süpürge üretim şirketidir.

Candy Hoover kaçıncı cadde?

Candy-Hoover Eurasia - Organize Sanayi Bölgesi 8.Cadde No:1.