Ne zaman Hayvanlar Günü?

İçindekiler:

  1. Ne zaman Hayvanlar Günü?
  2. Hayvan severler günü ne zaman?
  3. Sokak Hayvanları günü hangi gündür?
  4. Sokak hayvanları haftası ne zaman?
  5. 4 Ekim günü nedir?

Ne zaman Hayvanlar Günü?

Aynı amaçla Hollanda'da Dünya Hayvanları Koruma Federasyonu kuruldu ve 4 Ekim hayvanları koruma günü ilan edildi. Biz de her yıl 4 Ekimde Hayvanları Koruma Günü'nü kutluyoruz. Yurdumuzda Hayvanları Koruma Derneği'nin 1908 yılında kurulmasıyla sistemli ve düzenli olarak hayvan sorunlarıyla ilgilenildi.

Hayvan severler günü ne zaman?

Değerli basın mensupları, hayvan severler, hayvan hakkı savunucuları ve tüm duyarlı dostlarımız; bugün burada, 4 Ekim hayvanları koruma gününde; hayvan haklarına yönelik taleplerimizi yinelemek ve insanlara anlatmak için toplanmış bulunmaktayız; bizlere destek olduğunuz ve sesimize ses kattığınız için teşekkür ediyoruz ...

Sokak Hayvanları günü hangi gündür?

Aynı amaçla Hollanda'da Hayvan Koruma Federasyonu kurularak 4 Ekimi Hayvanları koruma günü ilan etmişlerdir ancak ne Avrupalı ne de Asyalı olamayan ülkemizde o günlerden bu günlere baktığımızda kutlama yapılacak bir durum olmadığı görülmektedir.

Sokak hayvanları haftası ne zaman?

Her yıl 4 Nisan, tüm dünyada yaşamlarını oldukça zor koşullar altında geçirmeye çalışan sokak hayvanlarının durumuna dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla “Dünya Sokak Hayvanları Günü” olarak kutlanmaktadır.

4 Ekim günü nedir?

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü Kutlandı