Kütahya Vali Yardımcısı Kimdir?

İçindekiler:

  1. Kütahya Vali Yardımcısı Kimdir?
  2. Hasan Erkal Vali Yardımcısı Kimdir?
  3. Emniyet seyahat izin belgesi verir mi?
  4. Kütahya Belediyesi kaça kadar açık?
  5. Kütahya merkez hangi ilçede?
  6. Nevşehir Valisi Kim 2020?
  7. Otobüsle seyahat için izin gerekiyor mu?

Kütahya Vali Yardımcısı Kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Mülki İdare Amirliği Atama Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Nevşehir Vali Yardımcısı Hasan Erkal, Kütahya Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Hasan Erkal Vali Yardımcısı Kimdir?

Vali Yardımcısı (Hasan Erkal) 30.11.2016 tarih ve 2016- 861 sayılı müşterek kararname ile Erdek Kaymakamlığına atanan Hasan ERKAL, Gümüşhane ve Kastamonu illerinde Vali Yardımcılığı görevi yapmıştı. Evli ve Burdur doğumludur.

Emniyet seyahat izin belgesi verir mi?

Kolluk kuvvetlerince yürütülecek denetim faaliyetlerinde, şartları tutan kamu görevlileri, sporcu, yönetici ve diğer görevlilerin şehirler arası seyahatlerine izin verilecek ve seyahat izin belgesi istenmeyecek.

Kütahya Belediyesi kaça kadar açık?

Belediyelerin çalışma saatleri, genel olarak diğer bütün kamu kuruluşları gibi 09:00 - 12.00 / 13.00 - 17.00 arasıdır.

Kütahya merkez hangi ilçede?

Kütahya (İl merkezi) Altıntaş

Nevşehir Valisi Kim 2020?

09.06.2020 tarih ve 274 sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Nevşehir Valiliğine atanan İnci SEZER BECEL 17.06.2020 tarihinde görevine başlamıştır. Yüksek Lisansını İnönü Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamlamış olup, Siyaset ve Sosyal Bilimler programında doktorasına tez aşamasında devam etmektedir.

Otobüsle seyahat için izin gerekiyor mu?

Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde vatandaşların uçak, tren, otobüs gibi toplu taşıma vasıtalarıyla yapacakları şehirlerarası seyahatler için ayrıca seyahat izni alınması istenmeyecek, şehirlerarası seyahat edileceğinin bilet, rezervasyon kodu vb. ile ibraz edilmesi yeterli olacaktır.