Sözleşmeli sağlık personel yeşil pasaport alabilir mi?

İçindekiler:

  1. Sözleşmeli sağlık personel yeşil pasaport alabilir mi?
  2. Hemsireler hangi pasaport alabilir?
  3. Yeşil pasaport kimler yararlanabilir?
  4. Yardımcı hizmetler sınıfı yeşil pasaport alabilir mi?
  5. Pasaport kimlere verilir?
  6. Yeşil pasaport anneye alınır mı?

Sözleşmeli sağlık personel yeşil pasaport alabilir mi?

Ancak, diplomasında bir değişiklik olması halinde kurumun takdirine göre yeni bir unvanda sözleşme yapılabiliyor. 7-YEŞİL PASAPORT ALABİLİR Mİ? Sözleşmeli personelin yeşil pasaport alma hakkı yoktur.

Hemsireler hangi pasaport alabilir?

Kadro dereceleri itibariyle ilk üç dereceye ulaşan Devlet memurlarına tanınan yeşil pasaport alabilme hakkından sağlıkçılar da yararlanabilmekte, ancak bazı sağlık çalışanları bu hakka kavuşması diğer öğretmenlere göre daha erken olabilmektedir.

Yeşil pasaport kimler yararlanabilir?

Hususi pasaport, sadece devlet kuruluşunda memur statüsüne sahip ve Emekli Sandığına kayıtlı kişilere verilmektedir. ... Yeşil pasaport alma hakkı bulunan kişilerin 25 yaşını aşmamış çocuklarına ve eşine yeşil pasaport verilir.

Yardımcı hizmetler sınıfı yeşil pasaport alabilir mi?

Bazı kamu kurumlarındaki hizmetli ve memur unvanlı personel yeşil pasaport alabilirken yaklaşık 2 milyonun üzerindeki aynı unvanlı büyük bir kesim ise bu imkandan yararlanamıyor. ... Dolayısıyla memur unvanlı bir personelin istisnalar dışında yeşil pasaport alma hakkı yoktur.

Pasaport kimlere verilir?

Devlete hizmet eden farklı seviyelerdeki kişilerine makamlarına göre yeşil, gri ya da siyah pasaport veriliyor. Yazının devamını okuyarak buna pasaportlara aday olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Bordo pasaport, bunların dışında kalan, tabiri caizse, standart vatandaşa verilen pasaporttur.

Yeşil pasaport anneye alınır mı?

DEVLET MEMURUNUN YEŞİL PASAPORT HAKKINDAN KARDEŞLERİ DE YARARLANABİLİR ? Bu itibarla hususi damgalı pasaport alma hakkı bulunan kamu görevlilerine bağlı olarak bunların anne, baba ve kardeşlerine yeşil pasaport verilmesi mümkün bulunmamaktadır.