Kil maskesi nasıl yapılmalı?

İçindekiler:

  1. Kil maskesi nasıl yapılmalı?
  2. Organix kil maskesi ne işe yarar?
  3. Organix soyulabilir siyah maske ne işe yarar?
  4. Organix kil maskesi nasıl kullanılır?
  5. Saf beyaz kil maskesi nasıl yapılır?

Kil maskesi nasıl yapılmalı?

Sıcak su ise maskeyi yumuşatacağı için cilt üzerinde yapışkan bir etkiye neden olabilir. Bu nedenle kil maskesi uygulaması sonrası arındırma işleminde en doğru adım ılık su ile masaj yaparak maskeyi temizlemektir. Ilık suyla yüzünüzü yıkayarak Koko Nail kil maskesini rahatlıkla arındırabilirsiniz.

Organix kil maskesi ne işe yarar?

İçerisindeki vitamin ve mineraller sayesinde cildin gözeneklerini temizlemeye, cilde yeniden ışıltı kazandırmaya, cildin ihtiyacı olan nemi kazandırmaya ve cildin sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Organix soyulabilir siyah maske ne işe yarar?

Cildinizi derinlemesine temizleyerek ipeksi bir görünüm sağlar. Cildinizde gün boyu oluşan yağ,kir gibi olumsuzlukları giderir. Siyah nokta ve akne oluşumunu engellemeye yardımcı olur.

Organix kil maskesi nasıl kullanılır?

Temiz cilt üzerine uygulanır. Maskeyi göz çevresini açıkta bırakacak şekilde yüzünüze sürdükten sonra 20-25 dakika bekleyin ve kuruduğundan emin olun. Kuruyan maskeyi yavaşça soyunuz. Kuru ciltlerde maske kullanımı sonrası nemlendirici krem sürülmesi tavsiye olunur.

Saf beyaz kil maskesi nasıl yapılır?

2 yemek kaşığı beyaz kil. 2 yemek kaşığı içme suyu....Uygulanışı:
  1. Elde ettiğiniz karışımı parmaklarınızla ya da bir fırça yardımıyla göz ve dudak çevresine dikkat ederek iyice cildinize yedirerek sürün.
  2. Maske sertleşene kadar cildinizde bekletin.
  3. 15 – 20 dakika kadar sonra ılık suyla yüzünüzü güzelce durulayın.
Daha fazla öğe...