Oynatma listesi nerede bulunur?

İçindekiler:

  1. Oynatma listesi nerede bulunur?
  2. Kitaplık sekmesi nerededir?
  3. YouTube öneriler Neye göre?
  4. YouTube'da oynatma listesi nasıl bulunur?
  5. Oynatma listesini döngüye al ne demek?
  6. Facebook en son kaydedilen videolar nerede?
  7. YouTube Favoriler nerede?

Oynatma listesi nerede bulunur?

Oynatma listesi, videolardan oluşan bir koleksiyondur. Oynatma listesini isteyen herkes oluşturup paylaşabilir ve arkadaşlarınız oynatma listelerinize video ekleyebilir. Tüm oynatma listelerinizi görmek için Kitaplık sekmesine gidebilirsiniz.

Kitaplık sekmesi nerededir?

Dosya Gezgini'nde kitaplıkları göstermek için Görünüm sekmesine gidin ve ardından Gezinti bölmesi > Kitaplıkları göster'i seçin.

YouTube öneriler Neye göre?

Görüntüleme etkinliğiniz: YouTube size önerilen videolar önermeden önce, izlemekte olduğunuz videodan sonra izlemesi muhtemel ilişkili bir dizi videoyu belirler. Bunu yapmak için, yakın zamanda izlediğiniz bir dizi videoyu tek bir oturumda tanımlayarak yapılan ilişkilendirme veya ortak çalışma yöntemini kullanır.

YouTube'da oynatma listesi nasıl bulunur?

Tüm oynatma listelerinizi görmek için Kitaplık sekmesine gidebilirsiniz. Oynatma listelerinizi YouTube Studio'dan da yönetebilirsiniz. Kitle ayarı "Çocuklara Özel" olarak belirlenmiş videoları veya kanalları, ana sayfadan oynatma listesine ekleyemezsiniz.

Oynatma listesini döngüye al ne demek?

Video üzerinde farenin sağ tuşuna tıklandığı zaman açılan menüde “döngü” seçeneği kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bu seçenek işaretlendiğinde yanına bir tik işareti ekleniyor ve böylelikle video sona erdikten sonra tekrar otomatik olarak başa alınıyor.

Facebook en son kaydedilen videolar nerede?

Facebook'un sağ üst kısmındaki simgesine dokunun. Kaydedilenler'e dokunun. Üstte bir koleksiyona dokunun veya görüntülemek istediğiniz kaydedilmiş öğeye dokunun.

YouTube Favoriler nerede?

Favoriler listenize erişmek için Youtube sayfasının sol tarafında bulunan oynatma listeleri ardından favori videolara tıklamanız gerekmektedir. Aynı şekilde daha sonra izle listenize de erişebilirsiniz.