Rüyada şiş görmek ne demek?

İçindekiler:

  1. Rüyada şiş görmek ne demek?
  2. Rüyada kavanoz görmek ne demek?
  3. Rüyada pet şişeden su içmek ne anlama gelir?
  4. Rüyada örgü şişi görmek ne anlama gelir?
  5. Rüyada içi boş kavanoz görmek ne demek?
  6. Rüyada reçel görmek ne anlama gelir?

Rüyada şiş görmek ne demek?

Vücutta görülen kabarıklık mal ve dünyalıkta artışa, üzüntüden sonra ferahlamaya yahut gurur ve kibire düşmeye; Çorap,kazak vb örmekte kullanılan şiş murada ermeye, varlık ve dirliğe; Şişkebap görmek zahmetle birlikte ulaşılan mal ve mertebeye; gizli şeyylerin açığa çıkmasına delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; İğ, İğne, ...

Rüyada kavanoz görmek ne demek?

Rüyada kavanoz görmek, rüya sahibine uyarı niteliği taşıdığına yorulur. Kişinin boş yere harcama yapmaması gerektiğine işaret eden bu rüya, harcamaların devam etmesi durumunda zor durumda kalınacağına delalet eder. Bazı yorumlara göre ise bu rüya, müsrif davranmayan bir ev hanımına delalet etmektedir.

Rüyada pet şişeden su içmek ne anlama gelir?

Rüyada plastik şişeden su içmek, halinden memnun olmaya, maaşını doğru şekilde kullanmaya, birikim yapmak için şimdi kendini sıkmaya ama ileride rahat yaşamaya, bir ev ya da araba alarak deyim yerindeyse dikili bir ağaca sahip olmaya delalet eder. Yapılan bir işte en büyük geliri elde eden kimse olmak anlamına gelir.

Rüyada örgü şişi görmek ne anlama gelir?

Rüyada örgü şişi görmenin tabiri rüyayı gören kişiye yardım edecek veya meslek öğretecek yaşlı birinin varlığını işaret etmektedir. ... Rüyada örgü şişini birinin elinden almak o kişi sayesinde yeni fırsatlar bulmaya yorumlanmaktadır.

Rüyada içi boş kavanoz görmek ne demek?

Rüyada içi boş olan bir kavanozun görülmesi, rüya sahibinin hayatının olumsuz yönde ilerleyeceğine ve sıkıntılı olayların yaşanacağına delalet etmektedir. Bu rüyaya göre rüyayı gören kişinin işlerinin ve hayatının bir anda bozulacağı ve hem maddi hem de manevi zarara uğrayacağını da simgelemektedir.

Rüyada reçel görmek ne anlama gelir?

Rüyada reçel görmek, rüya sahibinin iç dünyasında oldukça mutlu zaman geçirmesine yorulur. ... Rüyada reçel görmek, bazı rüya tabircilerine göre rüya sahibinin çalışarak kazandığı paraya işaret etmektedir. Rüyada reçel görmek aynı zamanda yaşama hevesi yerinde olan bir kişiye delalet eder.