Bulgurlu fasulye yemeği nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Bulgurlu fasulye yemeği nasıl yapılır?
  2. Taze fasulye bulgur pilavı kaç kalori?
  3. Fasulyeli Bulgur Çorbası nasıl yapılır?
  4. Bulgur köfteli çorba kaç kalori?

Bulgurlu fasulye yemeği nasıl yapılır?

Tencereye yağı soğanı sarımsağı koyalım 2-3 dakika kavuralım. Sonra yeşil biberi domatesi ekleyip karıştıralım. Su ile erittiğimiz salçayı da ekleyelim karıştıralım , fasulyeleri üzerine yayalım. Tuzu şekeri karabiberi toz biber, serpip karıştıralım , yıkadığımız bulguru serpelim 3 su bardağı tatlı su koyalım.

Taze fasulye bulgur pilavı kaç kalori?

Taze Fasulyeli Bulgur Pilavı | Besin Değerleri | yemek8.com. Bu yemek 11 malzeme ile yapılır. Bu yemeğin 100 gramı 85.3 kalori ihtiva eder. 1 porsiyonu ise 282.5 gram olup 241.0 kalori içermektedir.

Fasulyeli Bulgur Çorbası nasıl yapılır?

😊Selam olsun😊 tarifim yaz aylarında vazgeçilmez bir tarif biz çok beğeniyoruz ve bu yüzden sizinle de paylaşmak istedim ,yapımı kolay ilk önce fasulyeler küçük kesilir ,bıçakla soğan doğranır yağda kavrulur sonra fasulyeler bulguru salçası tuzu biber küçük doğranır ,eklenir ,domatesin kabuğu soyulur oda küçük doğranır ...

Bulgur köfteli çorba kaç kalori?

1 porsiyonu ise 360.5 gram olup 201.1 kalori içermektedir. Bu yemek Kolesterol, Protein, Demir yönünden zengindir. 2000 Kalorilik diyet temel alındığında, bir porsiyonu günlük Kolesterol ihtiyacının %17.2, günlük Protein ihtiyacının %16.6 ve günlük Demir ihtiyacının %16.3'ünü karşılar.