Kaya Yıldız kimdir?

İçindekiler:

  1. Kaya Yıldız kimdir?
  2. Kaya Yıldız kimdir nerelidir?
  3. Devlet Su işleri başkanı kim?
  4. Van Dsi Bölge Müdürü kimdir?
  5. DSI Genel Müdürü nereli?
  6. Devlet Su işleri ne iş yapar?
  7. Mehmet Akif Balta kimdir?
  8. Hakkari Dsi Müdürü kimdir?
  9. Belediye su işleri ne iş yapar?
  10. Devlet Su işleri Müdürlüğü Hangi Bakanlığa Bağlı?
  11. Devlet Su Isleri kamu kurumu mu?
  12. Devlet su işleri misafirhanesinde kimler kalabilir?

Kaya Yıldız kimdir?

30.01.2017 tarihinden itibaren Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır. Genel Müdür Yardımcısı Sayın Kaya Yıldız, tarihi itibari ile de Vekalaten Genel Müdür olarak atanmıştır. Evli ve iki çocuk babası Yıldız, orta derecede Fransızca bilmektedir.

Kaya Yıldız kimdir nerelidir?

Kaya Yıldız Kimdir? Giresunlu olup 1970 yılında Giresun'un Bulancak ilçesinde doğdu. Evli ve iki çocuk babası olan Yıldız İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunudur. 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu.

Devlet Su işleri başkanı kim?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü
DSİ
Personel sayısı20.184 (2014)
Yıllık bütçe₺9.454.219.000 (2020)
Yönetici(ler)Kaya Yıldız, Genel Müdür
Web sitesidsi.gov.tr
7 satır daha

Van Dsi Bölge Müdürü kimdir?

Mustafa Kemal KÖSEOĞLU,Bölge Müdürümüz Sn. Ayhan ŞAHNA,İçmesuyu Şube Mdr Sn. Erbil TURHAN,Şube Müdürümüz Sn.

DSI Genel Müdürü nereli?

19 Ağustos 2018 tarihi itibariyle DSİ Genel Müdürlüğüne atanan Mevlüt Aydın, DSİ'de son olarak Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu. Mevlüt AYDIN kimdir? Isparta Bağıllı 1959 doğumlu Mevlüt Aydın, Isparta İli nüfusuna kayıtlı.

Devlet Su işleri ne iş yapar?

Görev ve Sorumlulukları Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, ülkemizdeki bütün su kaynaklarının plânlanması, yönetimi, geliştirilmesi ve işletilmesinden sorumlu, Merkezi Yönetim Bütçesine tabii özel bütçeli yatırımcı bir kuruluştur. ... DSİ Genel Müdürlüğü faaliyetlerini; 6200, 1 Sayılı Kanunlara göre yürütür.

Mehmet Akif Balta kimdir?

DSİ 6. bölge Müdürü Trabzonlu Mehmet Akif Balta, DSİ Genel Müdür yardımcısı olarak atandı. Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde Mimarlık-Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Balta'nın aslen Trabzonlu olduğu biliniyor.

Hakkari Dsi Müdürü kimdir?

Protokol Listesi
ADI SOYADIGÖREVİTELEFON
Vahap ŞİMŞEKİl Tarım ve Orman Müdürü0438 211 66 33
Abdülkerim AYKUTDSİ 174.Şube Müdür V.0438 211 94 35
Ahmet YILDIRIMMeteoroloji Müdür V.0438 211 60 42
Necmettin YILMAZOrman ve Su İşleri Müdürü0438 211 07 82
170 satır daha

Belediye su işleri ne iş yapar?

e) Müktesep haklar saklı kalmak üzere; içme, kullanma ve endüstri suyu sağlamak; atık su ve yağmur suyunun uzaklaştırılmasını sağlamak; bunlar için gerekli tesisleri kurmak, kurdurmak, işletmek ve işlettirmek; kaynak sularını işletmek veya işlettirmek.

Devlet Su işleri Müdürlüğü Hangi Bakanlığa Bağlı?

15 Temmuz 2018 tarihli ve 30479 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile Diğer Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 4) ileTarım ve Orman Bakanlığına bağlı, kamu tüzel kişiliğini haiz, merkezi Ankara'da bulunan ...

Devlet Su Isleri kamu kurumu mu?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, ülkemizdeki bütün su kaynaklarının plânlanması, yönetimi, geliştirilmesi ve işletilmesinden sorumlu, Merkezi Yönetim Bütçesine tabii özel bütçeli yatırımcı bir kuruluştur. ... DSİ Genel Müdürlüğü 6200 Sayılı Kanun'la 18 Aralık 1953 tarihinde kurulmuş ve 1954 yılında teşkilatlanmıştır.

Devlet su işleri misafirhanesinde kimler kalabilir?

Kurum ve kuruluşun belirlediği politikalara göre bu misafirhanelerden kamu personelinin kendisi, akrabaları ve tanıdıkları faydalanabilir. Misafirhaneden kimlerin faydalanabileceğine dair esaslar, ait olduğu kamu kurum veya kuruluşunun içtihatlarına göre belirlenir.