Özgecan yandı mı?

İçindekiler:

  1. Özgecan yandı mı?
  2. Özgecan ın cesedi nerede bulundu?
  3. Özgecan Aslan hangi üniversitede okuyor?
  4. Özgecan Aslan katilleri kaç yıl ceza aldı?
  5. Özgecan ın katilleri kim?

Özgecan yandı mı?

Tecavüz girişiminde bulunan Suphi Altındöken'e Özgecan biber gazı kullanarak engel olmaya çalıştı. ... Zanlıların tümünün yakalanmasından sonra polise verdikleri ifadeler sonucu Özgecan'ın cesedi, Cinderesi yatağında yüzünün ve vücudunun bir bölümü yanmış halde bulundu.

Özgecan ın cesedi nerede bulundu?

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın öldürüldükten sonra yakılmış cesedi bulundu.

Özgecan Aslan hangi üniversitede okuyor?

Özgecan Aslan, tarihinde Mersin'de dünyaya geldi. Mersin'in Tarsus ilçesindeki Çağ Üniversitesi'nde Psikoloji bölümünde eğitim görüyordu.

Özgecan Aslan katilleri kaç yıl ceza aldı?

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katilini cezaevinde öldürdüğü, babasını da öldürmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet ve 29 yıl hapse çarptırılan Gültekin Alan, Yargıtay'ın bozma kararından sonra yeniden aynı cezaya mahkum edildi.

Özgecan ın katilleri kim?

Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın 'te öldürülmesiyle ilgili ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan ve Adana F Tipi Kapalı Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü bulunan Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, 'da Gültekin Alan'ın silahlı saldırısına ...