iPhone SE kutusunda neler var?

İçindekiler:

  1. iPhone SE kutusunda neler var?
  2. iPhone SE modeli nedir?
  3. iPhone SE kırmızı kaç inç?
  4. iPhone SE 2020 şarj aleti çıkıyor mu?
  5. iPhone SE hızlı şarj destekliyor mu?
  6. iPhone SE içinde şarj var mı?

iPhone SE kutusunda neler var?

Çevreyle ilgili hedeflerimize ulaşma çabalarımızın bir parçası olarak, iPhone SE, güç adaptörü veya EarPods ile sunulmuyor. Kutuda; USB-C güç adaptörleri ve bilgisayar bağlantı noktalarıyla uyumlu, hızlı şarj özelliğini destekleyen bir USB-C - Lightning kablosu yer alıyor.

iPhone SE modeli nedir?

iPhone SE, (iPhone Special Edition) Amerikalı telefon üreticisi Apple tarafından tasarlanan, geliştirilen ve pazarlanan iOS işletim sistemli bir akıllı telefondur. Bu, Apple'ın Cupertino merkezinde (Apple Campus), tarihinde açıldı ve tarihinde serbest bırakıldı.

iPhone SE kırmızı kaç inç?

Göz alıcı 4.7 inç Retina HD ekran. Hızlı ve güvenli Touch ID. 30 dakikaya kadar maksimum 1 metre derinlikte suya dayanıklılık.

iPhone SE 2020 şarj aleti çıkıyor mu?

Apple'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre artık eski iPhone'lar da dahil olmak üzere tüm iPhone'ların kutusunda kulaklık ve şarj adaptörü bulunmayacak. ... Apple'ın kararıyla birlikte artık yeni iPhone 11, iPhone XR ve iPhone SE cihazların kutusunda güç adaptörü veya earbuds kulaklıklar bulunmayacak.

iPhone SE hızlı şarj destekliyor mu?

A13 Bionic işlemci kullanan iPhone SE 2020, bu işlemci ile beraber, takım arkadaşları olan 3GB RAM 64/128/256 GB depolama seçenekleri ile müşterilerinin önüne çıkıyor. ... Batarya kısmında ise 5W'lık bir şarj cihazı ile birlikte gelen iPhone SE 2020, 18W hızlı şarj desteği sunuyor.

iPhone SE içinde şarj var mı?

Hızlı şarj özelliği: 20 W veya daha güçlü adaptör ile yaklaşık 30 dakikada %50'ye kadar şarj 9 (adaptör ayrı satılır)