Vakıf burs başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Vakıf burs başvurusu nasıl yapılır?
  2. Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfına başvuru nasıl yapılır?
  3. Vgm başvuru ne zaman?
  4. Sosyal Yardımlaşma dan kimler faydalanabilir?

Vakıf burs başvurusu nasıl yapılır?

Kurumun resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verilen burslar için başvurular, www.vgm.gov.tr üzerinden elektronik ortamda alınacak.

Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfına başvuru nasıl yapılır?

İlk Başvurular ilçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (Kaymakamlık) yapılır. Sonraki başvurular durum bildiren dilekçe veya hazır başvuru formlarının doldurulması suretiyle muhtarlıklara bırakılabilir. Bırakılan dilekçeler vakıf görevlileri tarafından muhtarlıklardan alınmaktadır.

Vgm başvuru ne zaman?

Eğitim hayatına devam eden öğrencilerin ekonomilerine büyük destek sağlayacak 2021 VGM burs başvurusu için tarihler www.vgm.gov.tr üzerinden yayınlandı. VGM burslarında ortaöğrenim başvuruları 15 Ekim, yükseköğrenim başvuruları ise 1 Kasım tarihinde başlayacak.

Sosyal Yardımlaşma dan kimler faydalanabilir?

1- Muhtaç durumda bulunan, kanunla kurulu Sosyal Güvenlik Kuruluşlarına tabi olmayan ve bu kuruluşlardan aylık ve gelir almayan vatandaşlar için geçici olarak küçük bir yardım veya eğitim öğretim imkanı sağlaması halinde topluma faydalı hale getirilecek, üretken duruma geçirilebilecek kişiler faydalanabilir.