Fethiye Devlet Hastanesi hangi bölümler var?

İçindekiler:

  1. Fethiye Devlet Hastanesi hangi bölümler var?
  2. Fethiye Devlet Hastanesi korona testi yapılıyor mu?
  3. Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi kim?
  4. Fethiye Devlet Hastanesi kaç yatak?
  5. Fethiye Devlet Hastanesi Randevu Nasıl Alınır?
  6. Fethiye ilçesi nereye bağlı?
  7. Dalaman Devlet Hastanesi kaç yataklı?
  8. Ortaca Devlet Hastanesinde hangi bölümler var?
  9. Köyceğiz Devlet Hastanesi kaç yataklı?
  10. Fethiye hangi ilin ilçesidir?

Fethiye Devlet Hastanesi hangi bölümler var?

Muğla Fethıye Devlet Hastanesı
  • Ortopedi ve Travmatoloji.
  • Genel Cerrahi.
  • Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi.
  • Aile Hekimliği.
  • Psikiyatri.
  • Anestezi ve Reanimasyon.
  • Beyin ve Sinir Cerrahisi.
  • Üroloji.
Daha fazla öğe...

Fethiye Devlet Hastanesi korona testi yapılıyor mu?

Fethiye Devlet Hastanesi'nde yapılan Kovid-19 testleri artık Ortaca ve Muğla'ya gönderilmiyor. ... Test sonucu hastaya 3 saatte verilebiliyor.

Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi kim?

Dr. Serdar Şahinoğlu'nun azl isteğiyle boşalan Fethiye Devlet Hastanesi başhekimliğine Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Hasan Kaya getirildi.

Fethiye Devlet Hastanesi kaç yatak?

Bugünkü modern binasına 2003 yılında taşınan Fethiye Devlet Hastanesi 223 yatak kapasitesi ile modern tıbbın gereklerine uygun olarak halkımıza hizmet vermektedir.

Fethiye Devlet Hastanesi Randevu Nasıl Alınır?

Muğla Fethiye Devlet Hastanesi Muğla ilinde Akarca Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı No:212 Fethiye adresinde bulunmaktadır. Muğla Fethiye Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2526133546 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Fethiye ilçesi nereye bağlı?

Coğrafi konum. Fethiye, Akdeniz Bölgesi'nin batısında, Muğla iline bağlı bir ilçedir. Yüzölçümü 3.059 km²'dir. Muğla ili de dahil en geniş yüzölçümüne sahiptir.

Dalaman Devlet Hastanesi kaç yataklı?

Dalaman Devlet Hastanesi, 50 yataklı yeni binasında hizmet vermeye başladı. Dalaman Devlet Hastanesi, 50 yataklı yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Ortaca Devlet Hastanesinde hangi bölümler var?

Muğla Ortaca Devlet Hastanesi kadrosunda 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet diş hekimi uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet iç hastalıkları uzmanı, 2 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet ortopedi ve ...

Köyceğiz Devlet Hastanesi kaç yataklı?

1984 yılında ilk Uzman Hekimler tayin olmuştur. Köyceğiz Devlet Hastanesi yeni modern hastane binası 6 tek kişilik 24 çift kişilik olmak üzere toplamda 30 yatak kapasitesi ile 18.05. 2015 tarihinde hizmete açılmıştır.

Fethiye hangi ilin ilçesidir?

Muğla ili, 2019 yılı itibarıyla idari olarak 13 ilçe ve belediye ve 569 mahalleye ayrılmıştır. İlin toplam nüfusu 2020 yılı itibarı ile 1.000.773 kişidir. 13 ilçe arasında toplam nüfus baz alındığında en büyük üç ilçe sırasıyla Bodrum, Fethiye ve Milas'dır.