TurkNet te fiber var mı?

İçindekiler:

  1. TurkNet te fiber var mı?
  2. TurkNet fiber altyapı nerelerde var?
  3. TurkNet internet Hangi altyapıyı kullanıyor?
  4. En hızlı internet fiber mi?
  5. TurkNet modem ucretli mi?

TurkNet te fiber var mı?

TurkNet GigaFiber tamamen TurkNet altyapısı üzerinden sunulan fiber internet hizmetidir. Yüksek hızlı internete duyulan ihtiyaçların artmasıyla kullanıcılarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için TurkNet GigaFiber hizmetini başlattık.

TurkNet fiber altyapı nerelerde var?

Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Uşak.

TurkNet internet Hangi altyapıyı kullanıyor?

Turknet fiber optik altyapı yatırımlarına önem vermekte ve bu bağlamda yerleşik operatörden bağımsız kendi altyapısını oluşturmaktadır.İstanbul, İzmir gibi şehiriçi metropol alanlarda fiber optik şebeke yaygınlığını hızla artırmaktadır.

En hızlı internet fiber mi?

Fiber optik internet hızı 1 Gbps'dir. Bu, çoğumuzun bildiği Mbps kablodan 10 ila 20 kat daha hızlıdır. Fiber optikler, daha yüksek hızlarda daha fazla kullanıcıyı ve daha fazla veriyi işleyebilir.

TurkNet modem ucretli mi?

Aboneliğiniz süresince size sunulan modemi ek bir ücret ödemeden kullanabilirsiniz. Yani merak etmeyin faturanızda kiralama vb. gibi sebeplerle ek bir modem ücreti yansımayacak :) Abonelik sonlandıktan sonra ise kullanıcılarımız, bu modemi iade etmekle yükümlüdür.