Üçgen dövmesi ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Üçgen dövmesi ne anlama gelir?
  2. Valknut dövmesi ne anlama gelir?
  3. Valknut neyi temsil eder?
  4. The Vegvisir nedir?

Üçgen dövmesi ne anlama gelir?

Üçgen Dövme Modelleri. ... Üçgenin üç noktası herhangi üç anlamla ilişkilendirilebilir: bilgelik, sevgi ve inanç; geçmiş, şimdi ve gelecek; zihin, beden ve ruh; ya da anne, baba ve çocuk. Aktarmak istediğiniz anlamları seçmek size kalmış. Üçgen dövme sembolü ayrıca yaratıcılığı, uyumu, büyümeyi ve değişimi ifade eder.

Valknut dövmesi ne anlama gelir?

norveç mitolojisinde, ölen savaşçıların sembolü. odin'in sembolüdür aynı zamanda. ... 9 gezegenin güçlerini birleştirmesini temsil eder, ayrıca odin'in insanların ruhunu ve aklını bağlama veyahut özgür bırakabilme gücünü gösterir.

Valknut neyi temsil eder?

Civilization VI'da valknut, oyunda Harald Hardrada tarafından yönetilen ve modern ülkeden ziyade çoğunlukla Vikingleri temsil eden Norveç'in ulusal sembolüdür. Sembol, Cermen paganizmi ile ilişkili diğerleri gibi, bazı beyaz milliyetçi gruplar tarafından miraslarını temsil etmek için kullanılmaktadır.

The Vegvisir nedir?

“izlandalılar tarafından tasarlanan vegvisir yani viking pusulası, vikinglerin kötü hava şartlarında -özellikle fırtına- yönlerini bulmalarını kolaylaştırmak amacıyla kullanılmıştır. deniz yolculukları boyunca pusulaları sayesinde birbirlerinden destek alarak fethedecekleri yerlerde toplanmışlardır.