E nabızda ebeveyn onayı nedir?

İçindekiler:

  1. E nabızda ebeveyn onayı nedir?
  2. Bebeklere e nabız şifresi nasıl alınır?
  3. E nabız doktor erişimine nasıl açılır?
  4. E nabiz nasil yapilir?
  5. E nabızda çocuğumu nasıl görürüm?
  6. Çocuğumun tahlil sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?
  7. E-nabız verilerini kimler görebilir?
  8. E-nabız ne demek?
  9. Bebek tahlil sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?
  10. E-nabız hesabı kapatılırsa ne olur?

E nabızda ebeveyn onayı nedir?

Çocuklarını doktora götürdükten sonra tahlil sonuçlarını öğrenmek isteyen anne ve babalar, sonuçlara sadece E Nabız üzerinden bakabiliyor. Çocukların sağlık bilgilerine ulaşabilmek için her iki ebeveynin de birbirlerine E Nabız hesaplarında Paylaşım bölümünden onay vermeleri gerekiyor.

Bebeklere e nabız şifresi nasıl alınır?

  1. e-Nabız sistemine giriş yapın.
  2. Sağ üst köşede çocuklarım bölümüne girin.
  3. Sahip olduğunuz çocuklar ekranda isimleri gözükecektir.
  4. İsimlerin karşısında onay ver butonuna tıklayarak onaylayabilirsiniz.
  5. Anne-Baba karşılıklı şekilde onay vermeleri gerekir.

E nabız doktor erişimine nasıl açılır?

Hasta telefonuna gelen SMS kodunu hekim ile paylaşmalıdır ve hekim Şekil. 7'de bulunan ekran üzerinden hastaya SMS ile gelen doğrulama kodunu ekrana girerek e-Nabız üzerindeki ilgili alanlardan hastanın sağlık verilerini görüntüleyebilmektedir.

E nabiz nasil yapilir?

e-Nabız. T.C. Sağlık Bakanlığı * İlk kez e-Nabız kullanıcısı olacak kişiler e-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden e-Nabız'a giriş yaparak profil ayarları üzerinden e-Nabız şifresi oluşturmalı ya da kendi Aile Hekimine başvurarak e-Nabız için geçici şifre edinmelidir.

E nabızda çocuğumu nasıl görürüm?

Sistem menüsü içerisinde “Paylaşım” bölümünün altında “Çocuklarımı Göremiyorum” başlığı bulunur. Bu sayfa üzerinden ebeveynler çocuklarını kaydedebilirler. Kaydı tamamlanan çocukların bilgilerinin değişimi E-Nabız sistemi üzerinden kolayca yapılabilmektedir.

Çocuğumun tahlil sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

Tahlil sonuçlarını T.C. Kimlik numaranız ile öğrenmek için e-Devletten, e-Nabız sisteminden veya ilgili hastanelerin laboratuvar sonuçları bölümünden öğrenebilirsiniz. Sonuçlarınıza E-devlet veya E-Nabız üzerinden ulaşmak istiyorsanız öncelikle T.C. Kimlik No ve E-devlet şifresi ile sisteme giriş yapmalısınız.

E-nabız verilerini kimler görebilir?

e-Nabız'ın amacı, vatandaşların ve vatandaşlar tarafından yetkilendirilmiş hekimlerin kişisel sağlık verilerine bilgi ve iletişim teknolojileriyle etkin ve verimli bir şekilde erişim sağlamasıdır. ... Kişilerin e-Nabız'daki sağlık bilgilerini sadece kişilerin onayını alan hekimler ve/veya kişiler görebilir.

E-nabız ne demek?

e-Nabız, tıbbi öz geçmişinizin detaylarına ve sağlığınızı ilgilendiren pek çok bilgiye ulaşabileceğiniz, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşların kullanımına sunulan bir hizmet. e-Nabız'a internet sitesi ve mobil cihazlar üzerinden erişim sağlanabiliyor.

Bebek tahlil sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

Tahlil sonuçlarını T.C. Kimlik numaranız ile öğrenmek için e-Devletten, e-Nabız sisteminden veya ilgili hastanelerin laboratuvar sonuçları bölümünden öğrenebilirsiniz. Sonuçlarınıza E-devlet veya E-Nabız üzerinden ulaşmak istiyorsanız öncelikle T.C. Kimlik No ve E-devlet şifresi ile sisteme giriş yapmalısınız.

E-nabız hesabı kapatılırsa ne olur?

E-Nabız hesabı kapatıldığında, sistemde bugüne kadar bulunan tüm veriler silinir ve yeniden bu verilere erişim mümkün değildir. Hesabı yeniden aktif ettiğinizde, aktif olduğu günden itibaren giriler verilere ulaşılabilecektir.