Diyette kaç tane biber dolması yenir?

İçindekiler:

  1. Diyette kaç tane biber dolması yenir?
  2. Biber Dolma kaç karbonhidrat?
  3. Z yağlı biber dolması kaç kalori?
  4. 1 adet küçük biber dolması kaç kalori?
  5. Bir tane dolmalık biber kaç gram?
  6. 1 adet pirinçli biber dolması kaç kalori?

Diyette kaç tane biber dolması yenir?

Fakat dikkat etmek gerekir ki her bir biber dolması bir dilim ekmek tüketimine karşılık gelmektedir ve yanında yoğurt gibi bir protein kaynağı tüketilmedikçe uzun süre tokluk sağlamayabilir. Bu nedenle yanında bir kase yoğurtla diyetteyken 1 veya 2 adet biber dolması yenebilir.

Biber Dolma kaç karbonhidrat?

Kalori Bilgisi
Besin Değeri100 gramda% Günlük Değer *
Karbonhidrat13.7 g% 4.5
Lif1.4 g% 5.7
Protein2.3 g% 4.5
Yağ12.5 g% 19.3
7 satır daha

Z yağlı biber dolması kaç kalori?

ZEYTİNYAĞLI BİBER DOLMASI KAÇ KALORİ? Zeytinyağlı biber dolmasının bir tanesi ortalama 273 kaloridir. Zeytinyağlı yemekler diyette olanların ilk tercihi olsa da dolmanın içinde pirinç olduğu için dikkatli tüketilmelidir.

1 adet küçük biber dolması kaç kalori?

Biber dolması kaç kalori? Biber dolması içerisinde yağ oranı daha fazladır. 1 porsiyon biber dolması içerisinde 273 kalori bulunurken, 1 adet biber dolması içerisinde 132 kcal bulunur.

Bir tane dolmalık biber kaç gram?

Dolmalık Biber Besin Değeri 1 kase doğranmış ve çiğ dolmalık biber ortalama 150 gramdır ve ortalama 29.8 kalori içermektedir. Ayrıca; 1.3 gram protein, 6.9 gram karbonhidrat ve 0.3 gram yağ içermektedir.

1 adet pirinçli biber dolması kaç kalori?

Biber dolması kaç kalori? Biber dolması içerisinde yağ oranı daha fazladır. 1 porsiyon biber dolması içerisinde 273 kalori bulunurken, 1 adet biber dolması içerisinde 132 kcal bulunur. Yemek içerisine ilave edilen besinler ile biber dolmasının kalorisi artabilir.