50.000 km bakımında neler yapılır?

İçindekiler:

  1. 50.000 km bakımında neler yapılır?
  2. Otomobil kampanyaları ne zaman başlıyor?
  3. Opel kart ne işe yarar?
  4. My Opel uygulaması ne işe yarar?
  5. Opel hangi banka ile çalışıyor?

50.000 km bakımında neler yapılır?

Rot ve Balans Ayarı: Rot ve balans ayarı aracı kullanan sürücünün daha rahat ve sorunsuz bir sürüş yapmasını sağlamaktadır. Bu ayarın önemi ise lastiklerin ömrünün uzamasında etkilidir. Sıvı Kontrolü: Bu işlem yapılırken direksiyon yağı kontrolü, motor suyunun antifriz kontrolü ve fren hidroliği kontrolü yapılır.

Otomobil kampanyaları ne zaman başlıyor?

Ocak ve şubat aylarında araba kampanyaları devam ettiği için piyasa hareketlidir. Bu süre içerisinde uygun kampanyalar değerlendirilebilir. Hem alımlarda hem de satışlarda en canlı aylar mart, nisan ve mayıstır.

Opel kart ne işe yarar?

Opel Clubcard ile servis harcamalarınızda orijinal parça ve işçilikte geçerli 2 yaş ve üzeri Opel'inize %10; 5 yaş ve üzeri Opel'inize ise %15 indirim sizleri bekliyor.

My Opel uygulaması ne işe yarar?

MYOPEL MOBİL UYGULAMASI. - Aracınızın durumunu takip edin. - Ayrıntılı sürüş verilerini alın (yakıt tüketimi,mesefa,saat,maliyet vb.). Bir daha aracınızı nereye park ettiğinizi unutmayın.

Opel hangi banka ile çalışıyor?

PSA Finans, Opel müşterilerine en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlamaktadır. PSA Finans hizmeti tüm Opel yetkili satıcılarında verilmektedir. PSA Finans'ın finansal çözümleri TEB Finansman A.Ş. tarafından sunulmakta olup, kredilendirme şartları TEB Finansman A.Ş.