Istanbul seyahat kedi alıyor mu?

İçindekiler:

  1. Istanbul seyahat kedi alıyor mu?
  2. Otobüsler kedi kabul ediyor mu?
  3. Pamukkale kedi alıyor mu?
  4. Otobüsler evcil hayvan kabul ediyor mu?

Istanbul seyahat kedi alıyor mu?

*Araçlarımızın bagaj bölümünde evcil hayvan taşınabilmesi için aşağıdaki şartlar aranmaktadır. *Sadece kedi, köpek ve ötücü kuşlar (muhabbet kuşu, kanarya) evcil hayvan olarak taşınabilmektedir. ... *Evcil hayvana ait sağlık belgesi, aşı kağıdı vb. evraklar kabul işlemleri sırasında yolcunun yanında bulunmalıdır.

Otobüsler kedi kabul ediyor mu?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, karayolu taşımacılığında büyük ses getirecek önemli bir değişiklik yaptı. Buna göre aşı karneli kedi, köpek ve kuş gibi evcil hayvanlar, yolcunun kucağında veya oturduğu koltuğun önünde otobüslerde taşınabilecek.

Pamukkale kedi alıyor mu?

Evcil Hayvanlarımızla Yolculuk Keyfi 8 kg. ağırlığın üzerindeki evcil hayvanlarımız ise yalnızca bagaj bölümünde ve özel taşıma kafeslerinde, veteriner hekim kontrolünde uyuşturulmuş bir şekilde, otogar yetkililerimiz ile evcil hayvan sahibi yolcumuz arasında imza karşılığında gerçekleştirilebilir.

Otobüsler evcil hayvan kabul ediyor mu?

Ulaştırma Bakanlığı'nca yapılan değişiklikle artık evcil hayvanlar otobüs yolculuklarında hayvan sahibiyle birlikte seyahat edebilecek. ... Ulaştırma Bakanlığı'nın Karayolu Taşıma Yönetmeliği'nde yaptığı değişiklikle artık evcil hayvanlar otobüs yolculuklarında hayvan sahibiyle birlikte seyahat edebilecek.