Kemale Ibrahimova kimdir?

İçindekiler:

  1. Kemale Ibrahimova kimdir?
  2. Bio Enerji kaç seans olmalı?
  3. Aysel Pekersoy kimdir?
  4. Bio enerji kimlerde olur?
  5. Bio enerjiyi nasıl kullanabiliriz?
  6. Bioenerji eğitimi kimler alabilir?

Kemale Ibrahimova kimdir?

Bioenerji Uzmanı - Alternatif Tıp Uzmanı - Yaşam Koçu Çünkü çocukluğumdan beri hep 'doktor' olmak istiyordum. Evde, çevremde biri hastalanırsa hemen yardımına koşardım. ... Böylece Bakü uluslararası icatçılık enstitüsünden psikoloji, parapsikoloji, biyoenerji, alternatif tıp, astroloji ve yaşam koç'luğu eğitimi aldım.

Bio Enerji kaç seans olmalı?

Bioenerji seansları, bioenerjinin dengelenmesi ve negatif enerji tıkanıklıklarının temizlenmesi için en az 3 seans, yapılması gerekir. Seanslar birbirini takip eden günlerde günde bir defa yapılmaktadır. Rahatsızlığın müzminliğine göre seans sayısı artar. Seansın tamamlandığına seansı alan kişi karar verir.

Aysel Pekersoy kimdir?

Eğitimleri Almanya da tamamladıktan sonra eşinin görevi bittiğinden 2008 yılında Türkiye' dönüş yapmıştır. 2011 yılında çıkan alternatif tıp yasasıyla beraber İstanbul Bakırköy de Bioenerji Yaşam Merkezini kurmuş seans ve eğitimlere halen devam etmektedir. Tüm seans ve eğitimleri bizzat kendisi uygulamaktadır.

Bio enerji kimlerde olur?

Bioenerji herkeste vardır, ancak bu enerji alanlarıyla ilgili bilgiye sahip olmak ve aktarabilmek bambaşka bir yetenektir. Şifacı ve bioenerji uzmanları kendi bio enerjilerini yönetebilen yaşam enerjisini kullanarak bu enerjileri başkalarına aktarabilen kişilerdir.

Bio enerjiyi nasıl kullanabiliriz?

Alet, cihaz, şua ve ilaç kullanılmadan uygulanır. Bioenerjist bedenin 20 - 30 cm uzağından el değmeden; avuç içlerinden kişinin vücuduna pozitif enerjiyi pompalar enerji bu bölgeden içeri girer dağılır ve vucüttan dışarı negatif enerjinin atılımı sağlanır. Böylece vucüt, tabii ve sağlıklı sistemini yeniden kurar.

Bioenerji eğitimi kimler alabilir?

Gerçek insan varlığını anlamak için çabalayan ve bu felsefeye inanan, sevgi ve istek duyan herkes sertifikalı bioenerji eğitimine katılabilirler ve tüm sertifika programlarını bitirdiklerinde (level III eğitim programı bittiğinde) profesyonel olarak Bioenerji Uzmanı olabilirler.