Kablo ses nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Kablo ses nasıl kullanılır?
  2. KabloTV özellikleri nelerdir?
  3. Kablo Bulut nasıl kullanılır?
  4. KabloTV analog paket nedir?
  5. Kablo ses hizmeti nedir?
  6. Kablo TV Premium spor paketi hangi kanalda?
  7. Kablo TV hangi illerde var?
  8. Analog Kablo tv'de neler var?
  9. Interaktif kutu nedir?
  10. Premium spor paketi hangi ligler var?
  11. Kablolu tv'de S Sport var mı?
  12. Conax modül ne işe yarar?
  13. Conax ne işe yarar?

Kablo ses nasıl kullanılır?

Kabloses aktivasyonu telefon cihazınızdan gelen kabloyu modemin arka tarafında bulunan telefon portuna takılması işlemidir. İsterseniz bu işlemi ücret ödemeden kendiniz yapabilirsiniz veya 24 TL karşılığında teknik servis personelinden adreste aktivasyon (kurulum) talep edebilirsiniz.

KabloTV özellikleri nelerdir?

KabloTV aboneleri, içinde HD (yüksek çözünürlüklü) kanalların da bulunduğu 210'un üzerinde kanalı üstün görüntü ve ses ile izleyebilmektedirler. Tek kablo üzerinden tv, internet ve sabit telefon hizmetini alabilirsiniz. KabloTV çanak anten gerektirmez. Bağlantınız, Analog Kablo TV hattı üzerinden gerçekleştirilir.

Kablo Bulut nasıl kullanılır?

Uygulamayı cihazınıza indirdikten sonra yeni bir şifre almanıza gerek olmadan, e-mail adresiniz ve Türksat Kablo Online İşlem Merkezi şifreniz ile sisteme giriş yapabilirsiniz. Uygulamayı Hangi Cihazlarda Kullanabilirim? Kablobulut uygulamasına iOS, Android, Windows, Mac, işletim sistemlerinden erişilebilirsiniz.

KabloTV analog paket nedir?

Analog KabloTV nedir? Kablonet ve/veya KabloTV hizmeti ile birlikte sunulan, hava şartlarından etkilenmeyen ve ilave ücret ödemeden birden çok odada kullanabilen, görüntü kirliliği oluşturmayan, 7/24 satış sonrası ücretsiz teknik servis hizmeti sunan analog TV yayın hizmetidir.

Kablo ses hizmeti nedir?

Kabloses, internet altyapısı üzerinden sunulan bir telefon hizmetidir. Kabloses özellikli modeme sahip olan veya talep eden tüm Kablonet müşterilerinin internet üzerinden yararlanabileceği Türksat Telefon hizmeti, bünyesinde avantajlı tarifeler ve kolaylık sağlayan servisler bulundurur.

Kablo TV Premium spor paketi hangi kanalda?

Söz konusu iş birliği kapsamında S Sport Kablo TV'de “Premium Spor Paketi” kapsamında 240 no'lu kanaldan, S Sport no'lu kanaldan izleyicilerle buluşacak. Ayrıca paket kapsamında 242 no'lu kanalda NBA TV ve 243 no'lu kanalda EDGEsport yer alacak.

Kablo TV hangi illerde var?

Kablo TV ve Uydunet Hizmetinin Verildiği Şehirler Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Samsun, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak illerinde KabloTV, Uydunet ve Teledünya hizmeti verilmektedir.

Analog Kablo tv'de neler var?

Analog KabloTV
  • C05.
  • 360. S14.
  • A Haber. S15.
  • A Spor. S16.
  • Atv. S07.
  • Beyaz TV. C12.
  • Bloomberg HT. C10.
  • CNN Türk. C11.
Daha fazla öğe...

Interaktif kutu nedir?

01. i-Kutu nedir? Yeni Nesil İnteraktif Kablo TV alıcısıdır; yayınların yüksek çözünürlükte izlenmesini, gelişmiş özelliklerin ve internet tabanlı servislerin kullanılmasını sağlar.

Premium spor paketi hangi ligler var?

Futbol
  • İngiltere Ligi (Premier League)
  • Almanya Ligi (Bundesliga)
  • Portekiz ligi (Portekiz Primier League)
  • Amerika ligi (MLS)
  • Sudamerica (Güney Amerika Uefa Ligi Statüsündeki Lig)
  • Libertadones (Güney Amerika Kıtası Şampiyonlar Ligi)
  • Nations League (Milli Takım, Uluslar Ligi)

Kablolu tv'de S Sport var mı?

Turksat KabloTV müşterileri, S Sport Plus uygulamasına, Turksat KabloTV abonelikleri üzerinden ek bir servis olarak üye olup, S Sport Plus üyelik bedellerini de Turksat Kablo TV faturaları üzerinden ödeyebilirler. ...

Conax modül ne işe yarar?

Conax modül nedir? Set-Top Box özelliği mevcut televizyonlar için, conax şifreleme sistemini çözmeye yarayan smart kartın okunması sağlayan; şifre çözücü kartın, televizyonla bağlantısını sağlayan aparattır.

Conax ne işe yarar?

Şifreli kanalların izlenebilmesi yine olanak sağlayan Conax modelleri Teledünya yayınlarını alabilmenize olanak sağlar. Ekstradan bir uydu alıcısı kullanmanıza gerek olmadan televizyonda bulunan gömülü kartlar kısmıyla kablolu TV Teledünya yayınlarını rahat bir şekilde izleyebilirsiniz.