Oppo telefon ekran görüntüsü nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Oppo telefon ekran görüntüsü nasıl alınır?
  2. Orta tuşu olmayan telefonda nasıl ss alınır?
  3. Poco ekran resmi nasıl çekilir?
  4. Tuşu olmayan telefonlarda ekran görüntüsü nasıl alınır?
  5. Note 8 ekran resmi nasıl çekilir?

Oppo telefon ekran görüntüsü nasıl alınır?

1. Yöntem
  1. Ekran görüntüsünü almak istediğiniz ekranı ayarlayın.
  2. Şimdi yapmanız gereken, güç tuşunu ve ses kısma tuşunu aynı anda bir saniyeliğine basılı tutmak.
  3. Deklanşör sesini duyduktan sonra veya ekranınız kararıp eski haline geldikten sonra çekmiş olduğunuz ekran görüntüsünün bir önizlemesini göreceksiniz.
Daha fazla öğe...

Orta tuşu olmayan telefonda nasıl ss alınır?

Android'de ekran görüntüsü alma: Adım #1: Ekran görüntüsü almak istediğiniz ekranı açın. Adım #2: Cihazın ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basın. Adım #3: Deklanşör sesi çıkana kadar basılı tutun.

Poco ekran resmi nasıl çekilir?

Ekran görüntüsü almak istediğiniz ekrana gidiniz. Ses Kısma (-) ve Telefon Güç (Power) tuşlarına aynı anda basılı tutunuz. Ekran görüntüsünün başarıyla alındığını belirten kamera deklanşör sesini duyunca tuşları bırakınız. Cihazınız ekranı resim olarak kaydetmiştir.

Tuşu olmayan telefonlarda ekran görüntüsü nasıl alınır?

Fakat dahili “home” tuşu olmayan Samsung android cep telefonlarında güç tuşu ile birlikte yan tarafta yer alan ses azaltma tuşana basarak bu işlemi de gerçekleştirebiliriz. Samsung s pen akıllı telefonlarda ise cihaz kaleminizi ekrana sabit bir şekilde bastırarak ekran görüntüsü alabilirsiniz.

Note 8 ekran resmi nasıl çekilir?

2- Ekran görüntüsü almanın bir diğer yöntemi, Galaxy S8 ve çoğu akıllı telefonda da bulunan standart yöntem olan güç ve ses düğmesine parmağınızı aynı anda birkaç saniye basılı tutmak. Bu yöntem ile sadece birkaç saniye de telefonunuzun ekran görüntüsünü alabilirsiniz.