Ankara Gazi Hastanesine nasıl randevu alınır?

İçindekiler:

  1. Ankara Gazi Hastanesine nasıl randevu alınır?
  2. Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesi özel mı?
  3. Ankara Gazi Hastanesi nereye bağlı?
  4. Ankara tren garından Gazi Üniversitesi Hastanesine Nasıl Gidilir?
  5. Eryamandan Gazi Üniversitesine Nasıl Gidilir?

Ankara Gazi Hastanesine nasıl randevu alınır?

Gazi Hastanesi Randevu Alma
  • İnternetten randevu: Bunun için ilk olarak hastane.gazi.edu.tr adresine girin. ...
  • Çağrı merkezi: Sistemde isminize bir kayıt oluşturabilmek için 08:00 - 17:00 saatleri içinde 444 48 48 numaralı hattı arayabilir ve telefondaki yetkili kişi ile konuşabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesi özel mı?

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, 1976 yılında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisine bağlı olarak Ankara'da kurulmuştur. ... Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi Belgesi almaya hak kazanmış ilk Devlet Üniversitesi Hastanesidir.

Ankara Gazi Hastanesi nereye bağlı?

Semt/Mahalle olarak Gazi Mh. ve Yenimahalle ilçesine bağlıdır. Ankara Gazi Devlet Hastanesi haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Ankara Gazi Devlet Hastanesi posta kodu 06560. Ankara Gazi Devlet Hastanesi GPS koordinatları 39° 56´ 40.4484" ve 32° 49´ 30.7992".

Ankara tren garından Gazi Üniversitesi Hastanesine Nasıl Gidilir?

Tren garı alt geçidi ile ulaşacağınız Ankaray / Anadolu istasyonundan, Ankaray ile Bahçelievler istasyonunda indikten sonra kısa bir yürüyüş mesafesiyle ulaşabilirsiniz. Havalimanından hastanemize; Büyükşehir Belediyesi BELKOAir otobüsleriyle veya EGO otobüsleri ile ulaşabilirsiniz.

Eryamandan Gazi Üniversitesine Nasıl Gidilir?

Törekent, Fatih Mahallesi, Eryaman taraflarından geliyorsanız 518 numaralı otobüse binerek Gazi Üniversitesi durağında inerek Gazi Üniversitesi'ne ulaşabilirsiniz.