Aristo diyeti nasıl yapılıyor?

İçindekiler:

  1. Aristo diyeti nasıl yapılıyor?
  2. Aristo diyetinde neler yemeliyiz?
  3. Aristo diyeti kaç kilo verdirir?
  4. Aralıklı oruç diyeti nasıl yapılır?

Aristo diyeti nasıl yapılıyor?

Aristo beslenme programında 3 ana öğün ve 2 ara öğün beslenme şekli uygulanır. Ana öğünlerin asla atlanmaması diyetin temel koşuludur. Meyveler ve sebzeler çiğ tüketilmelidir. Günde minimum 2,5 litre veya 10 bardak su içilmelidir.

Aristo diyetinde neler yemeliyiz?

Üç hafta boyunca yumurta, yağı azaltılmış süt, yoğurt, peynir, beyaz et gibi proteinler ve çiğ yeşil sebze, şekeri düşük meyve (çilek, yeşil elma, ananas) tüketilirken; tam buğday ekmeği dahil olmak üzere, ekmek, makarna, pilav tüketilmiyor. Kısacası gluten yasak.

Aristo diyeti kaç kilo verdirir?

Aristo diyeti ile 10 günde tam 6 kilo birden verebilirsiniz. Aristo diyeti nedir ve nasıl yapılır; ayrıca Aristo diyetini uygularken dikkat edilmesi gerekli hususlar nelerdir gibi soruların cevabı, çok merak edilmektedir. Aristo diyeti sayesinde kilo vermenin, oldukça kolay olduğunu söylemek mümkündür.

Aralıklı oruç diyeti nasıl yapılır?

Bu diyette 1 gün içerisinde yalnızca 16 saat oruç tutmak gerekir. Yemek yiyebileceğiniz saatler 12:00 ve 20:00 saatleri arası tercih edilmeli ve yeme içmenin serbest olduğu 8 saatlik süre içinde zamanlamanıza gerekli özeni göstermeniz gerekir. Kahve, şekersiz, çay soda gibi içecekler istenildiği zaman tüketilebilir.