Turkcell SMS paketi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Turkcell SMS paketi ne kadar?
  2. Turkcell bedava sms nasıl kazanılır?
  3. 1 sms ücreti ne kadar?
  4. Sms nasil yuklenir?

Turkcell SMS paketi ne kadar?

Süper SMS paketi'nin fiyatı 20.01.2021 tarihi itibariyle 23,36 TL olacaktır. tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı doğrultusunda ÖİV'ye tabi hizmetler için uygulanmakta olan %7,5'lik vergi oranı %10 olarak güncellenmiştir. Bu değişiklikle birlikte paket fiyatı 23,36 TL olmuştur.

Turkcell bedava sms nasıl kazanılır?

Turkcell bedava SMS kazanmak için “SMS” yazıp 2222 ye göndermeniz halinde 100 adet sms kazanmak mümkün. Ek olarak “GEL SMS” yazıp 2222'ye sms gönderdiğinizde 30 adet bedava sms kazanırsınız. Turkcell bedava SMS kampanyaları genelde en kısıtlı kampanyalardan biri olduğu için fazla hediye seçeneği bulunmaktadır.

1 sms ücreti ne kadar?

Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom faturalı/faturasız hatlar için 1903'e atılan her bir SMS, 20 TL olarak ilgili GSM operatörü tarafından faturanıza/hesabınıza yansıtılmaktadır. BIRAKMAM SENİ kampanyasında SMS Destekçilerinin telefonlarına Teşekkür Mesajı gönderilmektedir.

Sms nasil yuklenir?

Mesajlar'da kısa mesaj alma ve gönderme
  1. Mesajlar uygulamasını açın.
  2. Oluştur'a. dokunun.
  3. "Alıcı" alanına, mesaj göndermek istediğiniz kişilerin adlarını, telefon numaralarını veya e-posta adreslerini yazın. Alıcıları, en sık görüşülen kişiler arasından veya kişi listenizden de seçebilirsiniz.