Payguru Vodafone nedir?

İçindekiler:

  1. Payguru Vodafone nedir?
  2. Payguru sitesi nedir?
  3. Portfun nasıl iptal edilir?
  4. Payguru kimin?
  5. Mobil ödeme ne oluyor?
  6. Işık Uman kimdir?
  7. Paywant ödeme nedir?

Payguru Vodafone nedir?

Payguru Mobil Ödeme Hizmeti ile müşterilerinize mobil telefon numaranız dışında kredi kartı ya da hesap numarası gibi herhangi bir finansal bilgi paylaşımında bulunmadan herhangi bir yerde ve herhangi bir zamanda alışveriş imkanı sunarsınız.

Payguru sitesi nedir?

Payguru Mobil Ödeme platformu son kullanıcıya en uygun, hızlı ve basit ödeme akışlarını sunarak üye iş yerlerinin tahsilat verimliliğini arttıran ve ödeme hizmetlerini genel olarak kolaylaştıran müşteri odaklı bir alternatif ödeme platformudur.

Portfun nasıl iptal edilir?

Üyeliği iptal etmek için, IPTAL portfun_'e göndermeniz, 2021 | Desenler, Harfleme, Yeni başlayanlar örgü

Payguru kimin?

Her geçen yıl başarısını biraz daha arttıran Payguru 2012 senesinde İtalyan menşeili mobil ticaret firması Neomobile bünyasine dahil olmuştur. 2015 senesinde ise şirket, Türk yönetim ekibi tarafından satın alınmıştır.

Mobil ödeme ne oluyor?

Mobil ödeme en genel anlamıyla, yapılan ödemelerin operatör faturalarına yansıtılması olarak tanımlanabilir. Mobil ödemede yapılan alışveriş ve harcamalar telefon faturasına yansıtılır.

Işık Uman kimdir?

ODTÜ Endüstri Mühendisliğinden mezun olan Uman, Bilişim Sistemleri ve Endüstri Mühendisliği Master Programlarına devam etmiş olup Tübitak'da ARGE uzmanlığından sonra, Telekom endüstrisindeki Turkcell, Superonline, Neomobile gibi firmalarda yöneticilik yapmıştır.

Paywant ödeme nedir?

Paywant müşterilerinizin alışkanlıklarını tespit etmenizi, hangi ödeme yolunu daha çok tercih ettiklerini kavramanıza yardımcı olur. Size de müşterilerinizin tercih ettiği ödeme yollarına yönelik satışları arttıracak kampanyalar organize etmek kalır.