Özçelik iş hangi konfederasyona bağlı?

İçindekiler:

  1. Özçelik iş hangi konfederasyona bağlı?
  2. Özçelik iş sendikası nereye bağlı?
  3. Dr Metin Türker Kimdir?
  4. Sendikanın ne faydası var?
  5. Sendikalı olmak ne işe yarar?
  6. Metin Türker nereli?

Özçelik iş hangi konfederasyona bağlı?

Bu birleşme, metal İş kolunda faaliyet gösteren Hak-İş Konfederasyonu çatısı altında güçlü bir Sendikanın doğuşunu sağlayarak çalışma hayatına damgasını vurmuştur.

Özçelik iş sendikası nereye bağlı?

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI
Genel BaşkanYunus DEĞİRMENCİ
Genel Başkan YardımcısıBayram ALTUN
Genel Başkan YardımcısıRecep AKYEL
Genel Başkan YardımcısıFerhan ÖNER
İLETİŞİM BİLGİLERİ: Çukurambar Mahallesi 1476. Sokak No: 6 Çankaya/Ankara + 84 41 + 82 24 http://www.ozcelikis.org

Dr Metin Türker Kimdir?

Kardemir Karabükspor Başkanı Metin Türker, yılında Trabzon'un Sürmene ilçesi Hamandoz (Yeniay) köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Karabük Demir Çelik Lisesi'nde tamamlayan Metin Türker, İstanbul Sultanahmet Erkek Sanat Enstitüsü'nü bitirdi.

Sendikanın ne faydası var?

İş Kazalarını ve Meslek Hastalıklarını önlemek için. Güvenli ve Sağlıklı İş Ortamında Çalışmak için. Başta İş Güvencesi Olmak Üzere Tüm Diğer Haklarımızı Korumak ve Geliştirmek için. İşyerindeki Haksız Uygulamalara Karşı Durabilmek için.

Sendikalı olmak ne işe yarar?

Sendikalar çalışma koşullarının, iş güvenliğinin ve ücretlerin iyileştirilmesinde belirleyici bir rol oynamaktadır. ... İşverene karşı ortak eylemde bulunabilecek bir sendikaya katılmak, işverenin daha iyi istihdam koşulları için işçilerin taleplerini kabul etmesine neden olan güçlü bir araçtır.

Metin Türker nereli?

Metin Türker, yılında Trabzon'un Sürmene ilçesi Hamandoz (Yeniay) köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Karabük Demir Çelik Lisesi'nde tamamlayan Metin Türker, İstanbul Sultanahmet Erkek Sanat Enstitüsü'nü bitirdi.