Türkiye Petrolleri istasyonları kimin?

İçindekiler:

  1. Türkiye Petrolleri istasyonları kimin?
  2. Türkiye Petrolleri hangi illerde var?
  3. Türkiye Petrolleri kaç istasyonu var?
  4. TP nin kaç bayisi var?
  5. TP hazır limit nedir?
  6. Türkiye Petrolleri özel mi kamu mu?
  7. TP Petrol hazır limit nasıl kullanılır?

Türkiye Petrolleri istasyonları kimin?

Nisan 2017 tarihinde Zülfikarlar Holding'e bağlı akaryakıt dağıtım şirketi Turkuaz Petrol tarafından, 2016 yılının en büyük satın almasıyla özelleştirilen TP Petrol Dağıtım A.Ş, bugün faaliyetlerini Türkiye Petrolleri markasıyla sürdürüyor.

Türkiye Petrolleri hangi illerde var?

Mevcut petrol yatakları daha çok Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Adıyaman, Batman ve Diyarbakır'dadır. Siirt, Şanlıurfa ve Mardin'de de petrol yatakları vardır. Üretilen petrol, Türkiye'nin ihtiyacının çok az bir kısmını (1/7) karşılamaktadır.

Türkiye Petrolleri kaç istasyonu var?

Bundan böyle tek başına bir dev olan Türkiye Petrolleri markası ile sektördeki faaliyetlerimizi sürdürecek, 700 istasyonumuzla ülkemizin dört bir yanında tüketicilerimizi kaliteli hizmet anlayışımızla buluşturacağız.

TP nin kaç bayisi var?

TP'nin hali hazırda 400'e yakın bayisi bulunuyor.

TP hazır limit nedir?

HAZIR LİMİT İLE ÖDEME ERTELEME Sadece Türkiye Petrolleri istasyonlarında yapacağınız akaryakıt alımlarında geçerli hazır limitiniz ile artık akaryakıt ödemelerinizi erteleyebilirsiniz. Hazır limit kullanmak için öncelikle kimlik bilgilerini doldurarak, doğrulama işleminizi tamamlamanız gerekmektedir.

Türkiye Petrolleri özel mi kamu mu?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (kısaca TPAO), Türkiye'nin ulusal petrol şirketidir.

TP Petrol hazır limit nasıl kullanılır?

Hazır limit kullanmak için öncelikle kimlik bilgilerini doldurarak, doğrulama işleminizi tamamlamanız gerekmektedir. Kimlik doğrulamanızı tamamladıktan sonra, işlem adımlarını izleyerek dakikalar içinde hazır limitinizi TP Mobil cüzdanınızda görebilirsiniz.