Açıköğretimden mezun olunca diplomada ne yazıyor?

İçindekiler:

  1. Açıköğretimden mezun olunca diplomada ne yazıyor?
  2. Açıköğretim diploması nasıl olur?
  3. Açık öğretim diploması ne zaman verilecek?
  4. Istanbul Üniversitesi Auzef diploma nereden alınır?

Açıköğretimden mezun olunca diplomada ne yazıyor?

Açıköğretim Fakültesi bünyesindeki önlisans ve lisans programlarından mezun olan öğrencilerin diplomalarında Açıköğretim Fakültesi ve programın adı yer almaktadır. İktisat Fakültesi bünyesindeki lisans programlarından mezun olan öğrencilerin diplomalarında İktisat Fakültesi ve programın adı yer almaktadır.

Açıköğretim diploması nasıl olur?

Mezunlarımız bağlı oldukları AÖF bürosuna özel kimlik ve öğrenci kimlik/tanıtım kartlarıyla kendileri veya yasal vekilleri başvurarak imza karşılığında diplomalarını alabilirler. Bunların dışında hiç kimseye diploma verilmez. Diplomalar öğrencinin adresine veya istediği resmî kurumlara posta veya kargo ile gönderilmez.

Açık öğretim diploması ne zaman verilecek?

Diplomalar sınav sonuçları açıklandıktan sonra 20 iş günü içinde bağlı olduğunuz büroya gönderilir." 2020-2021 Bahar Yarıyılı sonu itibariyle mezun olan öğrencilerimiz Mezuniyet Belgelerine E-Devlet Kapısı üzerinden erişebilir.

Istanbul Üniversitesi Auzef diploma nereden alınır?

Mezun statüsündeki tüm öğrenciler; school E-imzalı diplomalarını AKSİS otomasyon sistemi üzerinden alabilir. school E-imzalı diploma ile birlikte mezuniyet bilgileri eş zamanlı olarak YÖKSİS'e işlenir. school E-DEVLET üzerinden mezuniyet belgesi alınabilir.