Yapı Kredi nakit avans nasıl çekilir?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi nakit avans nasıl çekilir?
  2. Taksitli nakit avans ne kadar çekilir?
  3. Taksitli nakit avans nasıl oluyor?
  4. Taksitli nakit avans nasıl geri ödenir?

Yapı Kredi nakit avans nasıl çekilir?

Hızlı ve kolay bir şekilde, Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden QR kod ile kredi kartından taksitli nakit avans ve nakit avans çekimi yapılabilmektedir. QR kodla Nakit Avans ya da Taksitli Nakit Avans çekebilmek için; Yapı Kredi Mobil'e giriş yaptıktan sonra ana sayfada bulunan "Para Çek/Yatır" butonuna basın.

Taksitli nakit avans ne kadar çekilir?

Taksitli nakit avans işlemi kart hamilinin işlem anındaki kullanılabilir nakit çekim limiti ile sınırlı olup, günlük minimum işlem tutarı 100 TL, maksimum işlem tutarı ise 10.000 TL'dir.

Taksitli nakit avans nasıl oluyor?

Bankaların kredi kartı müşterilerine sunduğu taksitli bir kredi çeşididir. Taksitli nakit avansta kredi kartından kredi ile borç alınmaktadır. Taksitli avansta taksit imkanları 2 ila 12 ay arasında değişmekte olup bankadan bankaya taksit seçenekleri farklılık göstermektedir. En fazla tercih edilen nakit avans türüdür.

Taksitli nakit avans nasıl geri ödenir?

Nakit Avans Nasıl Geri Ödenir? Kredi kartından taksitli nakit avans çektiğimizde geri ödeme tutarı ve uygulanan faiz oranı kredi kartı hesap özetimizde detaylı olarak gösterilir. Kredi kartı borcumuzu dönemsel olarak öderken burada hesap özetimize yansıtılan taksitli nakit avans tutarını faiziyle birlikte ödeyebiliriz.