Hekim Yapı Hendek ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Hekim Yapı Hendek ne iş yapar?
  2. Hekim Yapı ne iş yapıyor?
  3. Fugalı fibercement nedir?
  4. HekimBoard kimin?
  5. Betopanın fiyatı ne kadar?
  6. Hekim Board nedir?
  7. Fibercement nerede kullanılır?
  8. Fibercement ne işe yarar?
  9. Betopanın plakası kaç para?
  10. Betopan iç cephede kullanılır mı?
  11. Fibercement cephe Kaplaması Nedir?
  12. Fibercement Sandviç panel nedir?
  13. Fibercement nasıl bir malzeme?
  14. Fibercement duvar nedir?
  15. Betopan darbeye dayanıklı mı?
  16. Betopan ölçüleri ne kadar?
  17. Betopan su çeker mi?
  18. Betopan levha suya dayanıklı mı?
  19. Betopan üzerine sıva yapılır mı?
  20. Betopan dış cephede kullanılır mı?

Hekim Yapı Hendek ne iş yapar?

Pek çok üstün özelliği sahip olan fibercement levhaların üretimi ile yapı sektöründe yeni bir çığır açmış olan HEKİM YAPI, ülkemizin ilk otoklavlı fibercement levha üreten kuruluşudur. ... HEKİM YAPI'nın ikinci yatırımı ise yıllık 500.000 m³ üretim kapasitesine sahip EPS (Genleştirilmiş Polistiren Köpük) tesisidir.

Hekim Yapı ne iş yapıyor?

Hekim Yapı A.Ş. ülkemizin ilk otoklavlı fibercement doğal çimento levha üreten kuruluşudur. Hekim Yapı A.Ş., Hendek – Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesinde 111.000 m² üretim alanında kurulu bulunan üç üretim tesisinde yıllık toplam 125.000 m³ HekimBoard fibercement doğal çimento levha üretim kapasitesine sahiptir.

Fugalı fibercement nedir?

Düz, ahşap desenli ve doğal taş desenli yüzey görünümüne sahip olarak beş farklı tipte üretilen HEKİMBOARD levhalardır. Dış ve iç yüzeylerde yoğun olarak tercih edilen bu levhalar farklı fuga görüntüsü vererek zaman ve işçilikten ciddi tasarruf sağlar ve uygulama maliyetini önemli ölçüde azaltırlar.

HekimBoard kimin?

2003 yılında sahip olduğu know-how ile 2004 yılında Türkiye'nin ilk otoklavlı fibercement (HekimBoard) levha üreticisi olarak sektöre adım atan Hekim Yapı, 2015 yılında 3 üretim tesisinde toplam 125.000 m3 üretim kapasitesine ve geniş ürün yelpazesine sahip, Türkiye ve yakın coğrafyanın lider üreticisidir. 3 üretim ...

Betopanın fiyatı ne kadar?

1250*2800 8 mm Betopan Plaka Fiyatı = 87.00 TL.

Hekim Board nedir?

Şantiye aşamasında ve dilenirse binanın kalan ömründe yüzeyine ilave herhangi bir alçı sıva, kaba sıva, ince sıva, kağıt kaplama, astarlama ve hatta boya yapılmasına gerek duymayan çok amaçlı bir yüzey levhasıdır. Hızlı ve kolay yapılar için en ideal yapı malzemesidir.

Fibercement nerede kullanılır?

Prefabrik ya da betonarme her türlü binanın dış ve iç cephe duvar kaplamaları, sandviç panel şeklinde ara bölme duvarları ve seperatörler, her türlü tavan ve ara kat şase kaplamaları, çatı altı kaplamaları, her türlü prefabrik bina ve çelik konstrüksiyon yapı elamanlarının uygulamasında fibercement kullanılmaktadır.

Fibercement ne işe yarar?

Fibercement levha her türlü yapıda iç ve dış cephe kaplama malzemesi olarak ve binanın hemen her detayında rahatlıkla kullanılabilir. Levhalar bütün olarak kullanılabildiği gibi istenilen ebatta şekillendirilerek ya da fugalı olarak da uygulanabilir.

Betopanın plakası kaç para?

1250*2800 8 mm Betopan Plaka Fiyatı = 87.00 TL.

Betopan iç cephede kullanılır mı?

Betopan desenleri ile oluşturulmuş betopanlar daha çok mekanlarda kullanılır.

Fibercement cephe Kaplaması Nedir?

Otoklavlı fibercement kaplama ürünleri; yapıların her türlü yüzeyinde kullanabilen, üstün özelliklere sahip selüloz lifi takviyeli çimento esaslı levhalardır. HekimBoard markası ile üretimi gerçekleştirilen fibercement cephe kaplama levhalarımız tamamen doğal maddelerden üretilmekte olup, çevre, doğa ve insan dostudur.

Fibercement Sandviç panel nedir?

Muhteviyatında bulunan silika ve çimento dolayısıyla yüksek mukavemetli ve uzun ömürlü bir malzemedir. Her türlü yapının dış cephe kaplamasında güvenle kullanılan fibercement levhalar; düz, ahşap desenli, fugalı, siding, taş ve kerpiç gibi farklı dekoratif desenlerde de üretilebilmektedir.

Fibercement nasıl bir malzeme?

Kısaca ''elyaf takviyeli çimento levha'' olarak tanımlanabilecek fibercement levhalar, içerik olarak doğal elyaf, mikronize edilmiş silika ve çimento ile hazırlanan hammaddenin özel bir makinada levhalar haline getirilmesi ve daha sonra otoklavlanması ile elde edilir.

Fibercement duvar nedir?

Fibercement ürünler çimento bazlı, elastiklik için cam elyafı takviyesiyle yüksek yoğunlukta preslenmiş çimento yonga levhadır. Desenli ve düz olmak üzere çeşitleri mevcuttur aynı zamanda farklı kalınlıklarda ve boylarda üretilir istenilen ebatlarda kesilerek montajı hızlı bir şekilde yapılır.

Betopan darbeye dayanıklı mı?

ÇARPMA VE DARBEYE DAYANIKLILIK: Benzeri malzemeler içinde, darbe ve çarpmalara en dayanıklısıdır. MAKİNA ile İŞLENEBİLİRLİK: Betopan' a lamba, kiniş, zıvana açılabilir, delinebilir, kesilebilir. HAFİFLİK: Hafif bir malzemedir. (Örneğin 10 mm kalınlığında Betopan levhanın ağırlığı 13 kg/m2'dir.

Betopan ölçüleri ne kadar?

Betopan levha kalınlığı: 08, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 24, 30 mm gibi standart ölçüleri bulunmaktadır. Betopan levha genişlikleri: 1.250 mm olmak üzere standart ölçüdedir. Betopan levha uzunlukları: 2.500 mm, 2.800 mm, 3.000 mm olmak üzere standart ölçüleri bulunmaktadır.

Betopan su çeker mi?

Betopan, neme- suya karşı güçlendirilmiş çimento esaslı lifli levhalardır. Küflenme yapmaz ve sağlığa zararsız bir yapı malzemesidir. ... Betopan cephe kaplama saçak altları ve alın kaplamalar için su iticiliği yüksek malzemedir.

Betopan levha suya dayanıklı mı?

Betopan, istenilen her ölçüde kesilip üretilebilir. Neme karşı dayanıklı olan bu levhalar, hem ısı hem de ses yalıtımında müşteri memnuniyeti sağlar. En önemli özelliklerinden biri de suya karşı mukavemet gücünün yüksek olmasıdır.

Betopan üzerine sıva yapılır mı?

Betopan üzerine sıva yapılır mı? Betopan levha yüzeyi düzgün ve pürüzsüz bir malzeme olması sebebi ile üzerine sıva uygulaması yapmadan önce uygun bir astar kullanılmalıdır. File ile birlikte sıva yapılmalıdır.

Betopan dış cephede kullanılır mı?

BETOPAN, izolasyon görevine ek şekilde görsel zenginlik de sağladığı için hemen hemen her binanın dış cephesinde rahatlıkla kullanılır; zira kendisinin uygulanışı da çok zorluk içermez.