Çorlu Devlet Hastanesinden nasıl randevu alabilirim?

İçindekiler:

  1. Çorlu Devlet Hastanesinden nasıl randevu alabilirim?
  2. Çorlu Devlet Hastanesi ne zaman yapıldı?
  3. Çorlu Yeni Devlet Hastanesi ne zaman yapıldı?
  4. Randevu almadan muayene olunur mu?
  5. Randevu almadan polikliniğe gidilir mi?

Çorlu Devlet Hastanesinden nasıl randevu alabilirim?

Nasıl Muayene Olurum Merkezi Hastane Randevu Sistemini arayarak (182) istediğiniz bölüm ve saate randevunuzu ayarlayabilirsiniz.

Çorlu Devlet Hastanesi ne zaman yapıldı?

15 Temmuz darbe girişimin ardından yurt genelinde askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığı'na devredilmesiyle Çorlu'da 1936 yılında yapılan Çorlu Asker Hastanesi de Çorlu Devlet Hastanesi Münür Alkan Binası adını alarak sivil vatandaşlara açıldı.

Çorlu Yeni Devlet Hastanesi ne zaman yapıldı?

2008 Mart ayında ihalesi yapılan, Kasım ayında inşaatına başlanan yeni Çorlu Devlet Hastanesi'nde hummalı çalışmalar sergileniyor. 105 dönüm alan üzerine, 13 bin metrekare oturma alanına ve 53 bin metrekare kapalı alana sahip yeni devlet hastanesi inşaatı tamamlanmış durumda.

Randevu almadan muayene olunur mu?

Muayene olmak için randevu almak zorunluluğu var mı? Hayır. İsteyen vatandaşlarımız randevu almadan da Aile Hekimine müracaat edebilir. Ancak randevu ile gidildiği takdirde muayene sırası beklemeden, kendilerine uygun zaman diliminde kolaylıkla muayene olabilirler.

Randevu almadan polikliniğe gidilir mi?

Bu nedenle yapılan resmi açıklamalar doğrultusunda vatandaşların randevusuz bir şekilde hastaneye gitmemesi, vatandaşların MHRS üzerinden kolay bir şekilde randevu alabileceği ve randevulu bir şekilde giderek beklemeden sağlık hizmeti alınabileceği ifade edildi.