Ergun Plak niye çıktı?

İçindekiler:

  1. Ergun Plak niye çıktı?
  2. Seksenler Nazlı'ya ne oldu?
  3. Tolunay Donat neden ayrıldı?
  4. Ergun Plak seksenlerde olacak mı?
  5. Ergun Plak çırak diziden ayrıldı mı?
  6. Niyazi 80 lerden neden ayrıldı?
  7. Seksenlerdeki Melahat kaç yaşında?
  8. Seksenler yeni sezon Fehmi neden ayrıldı?

Ergun Plak niye çıktı?

Film çekimi için Bodrum'da bulunan Güven, şunları söyledi: "Biz, yeni sezonda merak unsuru oluşsun diye mahalleden gönderdik 'Ergun Plak'ı. Üstüne Gezi Parkı eylemleri de olunca ve Serhat Kılıç da birçok sanatçı gibi bu eyleme destek verince oluştu bu söylenti. 'Ergun Plak'sız 'Seksenler' olmaz!

Seksenler Nazlı'ya ne oldu?

Seksenler dizisi TRT1 ekranlarında ilgiyle izleniyor. Yasemin Çonka'nın Nazlı rolünü oynadığı Seksenler 2012 yılında ilk kez yayın hayatına başladı ve 6. sezonunda final yaptı. ... Dizide Ergun Plak ile evlenmiş, sonrasında ayrılmış olan ve ailenin ortanca çocuğu olan Nazlı karakteri yeni bölümlerde yer almıyor.

Tolunay Donat neden ayrıldı?

TRT 1'de hafta içi her gün 17.00'da yayınlanan Seksenler dizisinde Nurten karakterini canlandıran Tolunay Donat yaşadığı hastalık sebebiyle diziye ara verdi. Oyuncunun 'miyelit' (omurilik iltihabı) hastalığı geçirdiği ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Ergun Plak seksenlerde olacak mı?

Dizinin sevilen karakterlerinden olan Ergun Plak (Serhat Kılıç) dizi kadrosunda yer almadı. Serhat Kılıç şuanda Maraşlı dizisinde rol almaktadır. Bu yüzden Seksenler dizisinde olmadığı tahmin ediliyor. TRT 1'in resmi web sitesine göre Ergun Plak oyuncu kadrosunda bulunmamaktadır.

Ergun Plak çırak diziden ayrıldı mı?

Çok da hayırlı oldu” dedi. 'Seksenler'de canlandırdığı 'Ergun Plak' rolü ile seyirciyi kahkaha krizine sokan Kılıç, dizinin hayranlarına kötü bir haber verdi. Yeni sezonda 'Seksenler' kadrosunda yer almayacağını belirten Serhat Kılıç, “Dizide 'Ergun'un hikayesi ne yazık ki bitti. Dükkanını sattı ve evlendi.

Niyazi 80 lerden neden ayrıldı?

Ülkücü olduğu için Vural Çelik'i dizisinden çıkaran Birol Güven özür diledi. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda dizide kullanılan bir kitaplıkta Haluk ve Meltem karakterlerinin konuştuğu sırada arkada bulunan kütüphane rafındaki 'Barış Köprüleri' adlı kitabın yer aldığı göze çarptı.

Seksenlerdeki Melahat kaç yaşında?

Şimdilerde Seksenler dizisinde mikser Melahat karakterine hayat veren başarılı oyuncu Özlem Tokaslan, doğumludur. 47 yaşında olan Özlem Tokaslan, İzmir'de doğmuştur. Özlem Tokaslan'ın ilk dizisi 2007 yılında yayınlanan Hakkını Helal Et adlı dizidir.

Seksenler yeni sezon Fehmi neden ayrıldı?

TRT1'in fenomen dizisi Seksenler'in Fehmi'si Rasim Öztekin, 7 Mart günü kalp krizi geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi altına alınan oyuncu Pazartesi günü yaşama veda etti.