Ucak bileti iptal kesintisi ne kadar SunExpress?

İçindekiler:

  1. Ucak bileti iptal kesintisi ne kadar SunExpress?
  2. Ucak bileti iptal kesintisi ne kadar?
  3. SunExpress uçuşları iptal edildi mi?
  4. SunExpress rezervasyon değişikliği nasıl yapılır?
  5. Ucak bileti iptal edersek ne olur?
  6. Uçuştan kaç saat önce bilet alınır?
  7. SunExpress online check in bitiş tarihi nedir?
  8. Uçak bilet değişikliği nasıl yapılır?
  9. SunExpress check in bitiş tarihi nedir?
  10. Uçak bileti iadesi nasıl yapılır?
  11. Uçuştan kaç saat önce havaalanında olunmalı THY 2020?
  12. Pegasus Uçuştan kaç dakika önce?
  13. Pegasus iptal edilen bilet iadesi ne zaman yatar?

Ucak bileti iptal kesintisi ne kadar SunExpress?

6 saatten fazla bir zaman kaldıysa biletinizi iptal ettirebilirsiniz ancak, biletiniz için ödediğiniz tutardan 60 TL para kesintisi yapılmaktadır. Biletiniz üzerinde değişiklik yapma istediğinizde ise uçuşa 24 saat ve uçuşa son 2 saat kalaya kadar yapılan değişliklerden 90 TL ücret farkı çıkmaktadır.

Ucak bileti iptal kesintisi ne kadar?

Uçuşunuza 12 saat kaldığında iptal ve iade etmek isterseniz o zaman almış olduğunuz biletin fiyatı üzerinden @ tutarında bir kesinti gerçekleşmektedir. Biletleme servis ücreti de kesildikten sonra kalan tutar tarafınıza iade edilmektedir.

SunExpress uçuşları iptal edildi mi?

SunExpress, Türkiye ile Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç, Danimarka ve Avusturya arasındaki tüm uçuşlarını 8:00'den 'ye kadar durdurduğunu açıkladı.

SunExpress rezervasyon değişikliği nasıl yapılır?

Sunexpress bilet erteleme, uçuş bileti satın alma, satın alınmış bilette değişiklik, biletlerde yön değişikliği, özel rezervasyon yaptırma gibi pek çok işlem 0850 303 07 87 müşteri hizmetler numarası üzerinden gerçekleştirilir.

Ucak bileti iptal edersek ne olur?

* THY: İç hatlarda 12 saat kala yapılan iptallerde bilet ücretinin yüzde 30'u ceza olarak kesiliyor. Uçuş saati geçmişse, iade yapılmıyor. Dış hatlardaysa kurallar daha esnek. Ancak aldığınız bilet sınıfı, uçtuğunuz ülkeye göre iade işlemi yapılıyor.

Uçuştan kaç saat önce bilet alınır?

Uçuş saatinden 2 saat öncesine kadar obilet.com üzerinden biletinizi satın alabilirsiniz.

SunExpress online check in bitiş tarihi nedir?

Tüm dış hat uçuşlarında check-in işlemi uçuştan yaklaşık 2,5 saat önce başlayıp uçuşa 45 dakika kala kapanacaktır. Tüm iç hat uçuşlarında ise check-in uçuşa iki saat kala başlayacak ve kalkıştan 30 dakika önce sonlandırılacaktır.

Uçak bilet değişikliği nasıl yapılır?

Bilette değişiklik yapmak için: “Biletim” bölümüne girin. “Siparişlerim” – “Uçak biletlerim” – “Rezervasyon NO” – “Sipariş düzenlemesi” – “Tarih/güzergah değişikliği”. İstediğiniz tarihi ve/ve ya güzergahı belirtin.

SunExpress check in bitiş tarihi nedir?

Tüm dış hat uçuşlarında check-in işlemi uçuştan yaklaşık 2,5 saat önce başlayıp uçuşa 45 dakika kala kapanacaktır. Tüm iç hat uçuşlarında ise check-in uçuşa iki saat kala başlayacak ve kalkıştan 30 dakika önce sonlandırılacaktır.

Uçak bileti iadesi nasıl yapılır?

Bilet iptal ve iadesi için ana sayfada bulunan ''Bilet İptal'' bölümünden bilgilerinizi girerek iptal edilebilen biletlerde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz 0850 333 88 88 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak da işlem yaptırabilirsiniz.

Uçuştan kaç saat önce havaalanında olunmalı THY 2020?

Online check-in işleminizi önceden yaptığınızda, havalimanında biniş kartınızı almak ve bagajlarınızı teslim etmek için check-in bankolarına başvurabilirsiniz. Uçağın kalkış saatinden dış hat seferleri için 75 dakika, iç hat seferleri için 60 dakika öncesine kadar bu işlemleri tamamlamış olmanız gerektiğini belirtelim.

Pegasus Uçuştan kaç dakika önce?

Pegasus'da check-in işlemleri iç hatlarda 45, KKTC ve dış hatlarda tarifeli kalkış saatine en geç 60 dakika kala sona erer.

Pegasus iptal edilen bilet iadesi ne zaman yatar?

İptal edilen biletlerin iadesi tarafımızdan bankanıza iletilir ve bankanızın iade prosedürüne bağlı olarak 1-7 iş günü içerisinde hesabınıza yansır. 7 iş günü geçmesine rağmen iadenizi hesap hareketlerinizde göremiyorsanız konu ile alakalı Canlı Destek ya da Müşteri Hizmetleri ekibimize bağlanabilirsiniz.