Menopoz döneminde hangi vitaminler kullanılır?

İçindekiler:

  1. Menopoz döneminde hangi vitaminler kullanılır?
  2. Solgar Black Cohosh ne için kullanılır?
  3. Solgar ürünleri ne işe yarar?
  4. Solgar Black Cohosh nasıl kullanılır?
  5. Karayılan otu faydaları nelerdir?
  6. V2000 Solgar ne işe yarar?
  7. Solgar Selenyum ne işe yarar?
  8. Cimicifuga ne işe yarar?

Menopoz döneminde hangi vitaminler kullanılır?

İşte menopoz döneminde ihtiyacımız olan vitamin ve mineraller!
  • D vitamini. Menopoz döneminde ihtiyacımız olan vitaminlerin başında D vitamini gelir. ...
  • Kalsiyum. Kemik sağlığı için oldukça önemli bir mineral olan kalsiyuma, menopoz döneminde özellikle ihtiyacımız vardır. ...
  • 3. B12 vitamini. ...
  • Magnezyum. ...
  • 5. Potasyum. ...
  • 6. K2 vitamini.

Solgar Black Cohosh ne için kullanılır?

Black Cohosh bitkisi kan basıncını ve kolestrol seviyesini düşürür, mukus üretimini azaltır. Ayrıca romatizmaya, boğaz ağrılarına, jinekolojik problemlere ve kısırlığa da iyi geldiği görülmüştür.

Solgar ürünleri ne işe yarar?

Özellikle, D ve K vitaminleri kemik sağlığı için iyidir. Solgar D vitamini, kalsiyumun sindirim sisteminden kan dolaşımına emilmesini sağlar. Bu sayede sağlıklı kalsiyum seviyelerinin korunmasına yardımcı olur. Solgar vitamin D3 dışında K vitamini de önemlidir.

Solgar Black Cohosh nasıl kullanılır?

Ürün Bilgileri
  1. Solgar Black Cohosh Root Extract 60 Kapsül Kullanımı Günde 1-2 kapsül, tercihen yemeklerden önce ve ya sonra kullanılması önerilmektedir. ...
  2. Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. ...
  3. Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.

Karayılan otu faydaları nelerdir?

Bu ot çağın en büyük problemi olan sıkıntı ve strese bağlı psikolojik rahatsızlıkların giderilmesinde de yardımcıdır. Vücutta oluşan ağrıların hafiflemesini sağlar. Bu ağrıların başında romatizma ağrıları gelir. Karayılan otu bağışıklık sistemini güçlendirerek vücudun hastalıklara karşı direncinin artmasını sağlar.

V2000 Solgar ne işe yarar?

Solgar VM 2000 Multivitamin, Yüksek vitamin ve mineral profili ile vücut fonksiyonlarını desteklemek için formüle edilmiştir. Bağışıklık sistemini destekler. Vücudun ihtiyacı olan vitamin ve minerallerin sağlanmasında yardımcıdır.

Solgar Selenyum ne işe yarar?

Özetle selenyum antioksidan olarak E vitamini ile birlikte hücrelerinizi oksidasyona karşı koruyarak, kanser, kalp hastalıkları ve diğer sağlık sorunlarının önlenmesinde yardımcıdır. Hücre çoğalmasına yardım eder. Göz, kalp, karaciğer, saç ve tırnak sağlığımız için önemli bir elementtir.

Cimicifuga ne işe yarar?

Nutt. Siyah yılankökü (Cimicifuga racemosa), Actaea racemosa olarak da bilinir, Ranunculaceae familyasından Kuzey Amerika 'nın bir yerli bitkisidir. Bu bitkinin kökleri ve kök gövdeleri, tıpta menopoz semptomlarının ve aybaşı düzensizliklerinin tedavisinde yaygın olarak kullanılmaktadır.