Turk Telekom haftada 2 gun bedava internet nasil yapilir?

İçindekiler:

  1. Turk Telekom haftada 2 gun bedava internet nasil yapilir?
  2. Wifi Bonus Free 1gb nedir nasıl kullanılır?
  3. Türk Telekomda nasıl internet kazanılır?
  4. Türk Telekom WiFi Bonus Free 1gb nasil kullanilir?

Turk Telekom haftada 2 gun bedava internet nasil yapilir?

Türk Telekom 5 GB bedava internet almak için; HALKBANK yazıp 5555'e SMS gönder. Halkbank 50 TL ve üzeri yükleme yapan herkes anında 2 hafta geçerli bedava internet kazanıyor. Mart sonuna kadar geçerli bu kampanyadan daha fazla bilgi almak için; Türk Telekom 5 GB Hediye İnternet 2021 başlığına tıklayın.

Wifi Bonus Free 1gb nedir nasıl kullanılır?

Her ay 15 TL üzeri yükleme yaparak wifi bonus fere 1 GB hakkı kazanabilirsiniz. Sosyal medya, yotube vs diye kullanım detayı verilmemiş yani dilediğiniz gibi internette takılabilirsiniz. 30 TL altı yükleyenler 24 saat içerisinde 1 GB hakkına sahip iken 30 TL üzeri yükleyenler bir hafta içerisinde kullanabilirler.

Türk Telekomda nasıl internet kazanılır?

SMS ile; Hediye İnternet göndermek için, HEDIYE yazıp, Hediye İnternet göndermek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve gönderim miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433'e göndermeniz yeterlidir.

Türk Telekom WiFi Bonus Free 1gb nasil kullanilir?

Nasıl Faydalanırım? Kampanya kapsamında 6 ay boyunca geçerli aylık 300 WiFi kullanım dakikası hediyesinden yararlanmak için SELFY WIFIyazıp 5060'a göndererek gerekli kullanıcı adı ve şifreyi alman yeterli. Kampanyadan Türk Telekom WiFi noktalarının bulunduğu yerlerde yararlanabilirsin.