Çilekli jel nedir?

İçindekiler:

  1. Çilekli jel nedir?
  2. Okey kayganlaştırıcı kaç cm?
  3. Okey Zero kayganlaştırıcı ne ise yarar?
  4. Okey Zero kayganlaştırıcı nasıl kullanılır?
  5. Kayganlaştırıcı jel nedir nasıl kullanılır?
  6. Uyarıcı jel nasıl kullanılır?
  7. Kayganlaştırıcı jel zarar verir mi?

Çilekli jel nedir?

Fe Kayganlaştırıcı Jel Çilekli 100ml ; Jinekolojik alanlarda muayenelerde, testlerde; vajinal kasılmalarda ve özellikle bayanların 40 yaşlardan sonra menopoz dönemlerinde oluşan vajinal kuruluklarda kullanımı için ideal bir üründür. Doğal bir ıslaklık sağlar, ayrıca doğal lateks prezervatifle kullanılır.

Okey kayganlaştırıcı kaç cm?

Genel Bilgiler
Ürün AdıKayganlaştırıcı Jel Çilek
MarkaOkey
Üretici‎Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri
Ürün Model Numarası‎7200605
Paket Boyutları‎20 x 20 x 20 cm; 1 Kilogram
5 satır daha

Okey Zero kayganlaştırıcı ne ise yarar?

Okey Zero Kayganlaştırıcı Jel, İpeksi kayganlığı ile partnerinizle aranızda hiçbir şey yokmuş gibi hissedeceksiniz. Cinsel ilişki sırasında güvenli ve etkili kayganlık sağlar. Prezervatifle ve diğer latex ürünlerle kullanıma uygundur.

Okey Zero kayganlaştırıcı nasıl kullanılır?

Erkeğin kayganlaştırıcıyı penisine ve vajina kenarına sürmesi yeterlidir. Kayganlaştırıcı penis ucuna sürülebileceği gibi prezervatife de sürülebilir. Hassasiyeti arttırmak için de, penetrasyon öncesinde prezervatifin ucuna bir damla daha kayganlaştırıcı sürebilirsiniz.

Kayganlaştırıcı jel nedir nasıl kullanılır?

Kayganlaştırıcılar su, yağ, petrol ve silikon bazlı olarak ayrılır. İdeal olan ilişki sırasında çay kaşığı büyüklüğünde bir miktarda kayganlaştırıcı kullanmaktır. Erkeğin kayganlaştırıcıyı penisine ve vajina kenarına sürmesi yeterlidir. Kayganlaştırıcı penis ucuna sürülebileceği gibi prezervatife de sürülebilir.

Uyarıcı jel nasıl kullanılır?

Pompayı bastırarak uygulayınız. İlk kullanımda, pompadan jel gelene kadar bastırmak gerekebilir. Bir sonraki kullanımlarda daha kolay bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. Nazikçe klitoris bölgesine ve hassas bölgelere masaj yaparak uygulayınız.

Kayganlaştırıcı jel zarar verir mi?

Kayganlaştırıcı jeller, eğer ön sevişme sırasında vajinada yeterli ıslaklık sağlanamıyorsa, kullanılabilir. Bir zararı yoktur.