Özel hastane ikinci muayene kaç gün geçerli?

İçindekiler:

  1. Özel hastane ikinci muayene kaç gün geçerli?
  2. Muayene süresi kaç gün?
  3. Aynı branştaki doktora kaç gün sonra gidilir?
  4. Metrolife Hastanesi kontrol süresi kaç gün?
  5. Memorial Ataşehir ne zaman açıldı?
  6. Gülnur Çiftçi Kimdir?

Özel hastane ikinci muayene kaç gün geçerli?

Acil servislere yapılacak başvurular ise bundan ayrı tutulacak. Hasta aynı branşta 10 gün dolmadan hastaneye gitmişse, görevliler, hastaya daha önce aynı branşta muayene olduğunu, üzerinden 10 gün geçmediğini, bu nedenle bedeli kendi cebinden ödemek zorunda olacağını bildirecek."

Muayene süresi kaç gün?

Muayene tekrarı süresi ne zamana kadar geçerlidir? Muayenesi yapılan araçlar muayeneden geçemedikleri takdirde kendilerine 1 aylık süre tanınmaktadır. Aracın 1 aylık süre içerisinde eksikliklerini tamamlayıp gelmesi gerekmektedir.

Aynı branştaki doktora kaç gün sonra gidilir?

Aynı branşta aynı gün ya da birkaç gün içinde birden fazla hastanede muayene olanlar, kurumun faturalarını gereksiz yere şişiriyor. Ancak, Sağlık Uygulama Tebliği kapsamında, 'dan itibaren, 10 gün içinde aynı branşta birden fazla muayene olunamayacak.

Metrolife Hastanesi kontrol süresi kaç gün?

10 gün ücretsiz kontrol hakkına hafta sonlarının dahil edilmesinden dolayı mağduriyet yaşıyoruz veya yaşanıyor.

Memorial Ataşehir ne zaman açıldı?

2010 yılında hizmete giren Memorial Ataşehir Hastanesi, modern mimarisi, ileri teknoloji cihazları, konforlu hasta odaları ve poliklinikleri ile hastaların kendilerini özel ve güvende hissetmeleri için tüm detaylar düşünülerek tasarlandı.

Gülnur Çiftçi Kimdir?

1979 Konya doğumlu, Ankara Tıp Fakültesi 2003 mezunu. Konya Meram Tıp Fakültesinde ihtisasasını tamamladı. 2009-2010 yıllarında Hakkari, Adıyaman'da mecburi hizmetini yaptı. 4 yıl Antep Sanko Primer Hastanesinde çalıştı 2010-2015. 2015 IVF (Tüp Bebek) kursunu tamamladı.