Beylikdüzünden Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Beylikdüzünden Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne nasıl gidilir?
  2. Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi hangi yakada?
  3. Beylikdüzü Devlet Hastanesi hangi minibüs?
  4. Kanuni Sultan Süleyman Hastanesine hangi minibüs gider?
  5. Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi hangi semt?
  6. Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi hangi ilçededir?
  7. Kanuni Hastanesi'ne zaman yapıldı?

Beylikdüzünden Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece taraflarından geliyorsanız herhangi bir metrobüs durağından Metrobüse binerek Yenibosna durağında inerek Koçtaş'ın tarafındaki otobüs durağından 89A, 89YB, 98S, 89K, KÇ2 numaralı otobüslerden birine binerek Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ...

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi hangi yakada?

İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi 41.055214 enlem ve 28.759975 boylamda yer almaktadır. Küçükçekmece ilçesine bağlıdır....İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Posta Kodu 34303.
Yer AdıSemt
Orkide SokakHalkalı Merkez Mh.
19 satır daha

Beylikdüzü Devlet Hastanesi hangi minibüs?

MİNİBÜS: BL - 101, Beylikduzu içindeki Beylikdüzü Devlet Hastanesi adresine giden ilk Minibüs / Dolmuş. 08:59 civarında durur.

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesine hangi minibüs gider?

Bu Minibüs / Dolmuş hatları kanuni sultan suleyman hastanesi yakınından geçiyor: MİNİBÜS: A-216, MİNİBÜS: A-36, MİNİBÜS: A-47, MİNİBÜS: A-49.

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi hangi semt?

İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi 41.055214 enlem ve 28.759975 boylamda yer almaktadır. Semt/Mah olarak Atakent Mh. ve Küçükçekmece/istanbul ilçesine bağlıdır. İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu haritada gösterilmektedir.

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi hangi ilçededir?

89K K.S.Süleyman Hast./ İnönü mah. – Aksaray.

Kanuni Hastanesi'ne zaman yapıldı?

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi, 1952 yılında SSK Sultanahmet Hastanesi Hariciye ve Nisaiye Servisi adı ile faaliyete geçmiştir. 2005 tarihi itibari ile İstanbul Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi olarak Sağlık Bakanlığı'na devredilmiştir.