Izmirde kaplıca var mı?

İçindekiler:

  1. Izmirde kaplıca var mı?
  2. Balçova Termal Tesisleri açık mı?
  3. Izmir sicak su nerede?
  4. Balçova Termal Otel kime ait?
  5. Şifalı sular nerede?
  6. Agamemnon Kaplıcaları nerede?
  7. Balçova Termal Genel müdür?
  8. Balçova Aqua Park Açık mı?
  9. Balçova Termal neye iyi gelir?
  10. Balçova Kaplıcalar hangi hastalıklara iyi gelir?

Izmirde kaplıca var mı?

İzmir eski çağlardan beri kaplıca geleneği bulunan bir kent. ... Kent içinde termal su olanağına sahip olan oteller Balçova, İnciraltı, Narlıdere ve Çeşme'de odaklansa da kaplıcalar Bergama, Dikili, Menemen, Seferihisar, Gülbahçe'de bulunuyor.

Balçova Termal Tesisleri açık mı?

Spor yapmak isteyen misafirler için tam donanımlı fitness center tüm gün açık oluyor. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinde, Türk ve dünya mutfaklarından eşsiz lezzetler titizlikle hazırlanıyor.

Izmir sicak su nerede?

Marina boyunca dümdüz yürüdükten sonra yolun bittiği bölümde, etrafı kayalarla çevrili doğal bir havuzla karşılaşılıyor. Bu havuz, sıcak su kaynağının çıktığı yer. Çeşme Ilıca sıcak su kaynağı, Çeşme merkeze 8 km, Alaçatı'ya 4 km, İzmir'e 81 km, İstanbul'a 562 km, Ankara'ya ise 668 km uzaklıkta.

Balçova Termal Otel kime ait?

Ø Balçova Termal Tesisleri İzmir İl Özel İdaresinin mülkiyetinde bulunan tesis, yine bu idarenin ortaklığında kurulan Balçova Termal Turizm Ltd.Ştd. tarafından işletilmektir. Turizm İşletme Belgeli tesis, Tesis, 2 yatak kapasitesine sahiptir.

Şifalı sular nerede?

Sıcacık Sularında Şifa Bulabileceğiniz 13 Termal Kaplıca
  • Pamukkale Travertenleri/Denizli. ...
  • Ayaş Kaplıcaları/Ankara. ...
  • Diyadin Kaplıcaları/Ağrı ...
  • Hamamboğazı Kaplıcaları/Uşak. ...
  • Oylat Kaplıcaları/Bursa. ...
  • Bademli Ilıcası/İzmir. ...
  • Hıdırlar Kaplıcası/Çanakkale. ...
  • Gülbahçe Ilıcası/İzmir.
Daha fazla öğe...

Agamemnon Kaplıcaları nerede?

Şifalı sularının birçok hastalığa iyi geldiğine inanılan ve Yunan mitolojisinde Miken kralı olarak bilinen Truva Savaşı'nın ünlü komutanı Agamemnon'un adıyla anılan İzmir'in Balçova ilçesindeki kaplıcalar, bin 200 yıldır birçok hastalığın tedavisinde kullanılıyorRomatizmal, ortopedik ve nörolojik bazı rahatsızlıkların ...

Balçova Termal Genel müdür?

Otelimiz Genel Müdürü Sn. Ramazan KAYA, Önbüro Şefimiz Sn. Fikret KARAGÜLLE, Satış Pazarlama Birimi Sorumlumuz Sn. İzzet SOYKAN, ve Banket Şefimiz Sn.

Balçova Aqua Park Açık mı?

Balçova Aqua Park ne zaman açılıyor? Aquapark, sabah saat 10:00'da açılıp akşam saat 20:00'da kapanıyor.

Balçova Termal neye iyi gelir?

Romatizmal kas ve yumuşak doku hastalıkları (Fibromiyalji,Periartrit,tendinit,bursit,epikondilit vb…) Bel-boyun fıtık ve ağrıları, Kemik-metabolizma hastalıkları (osteporoz vb…) Ortopedik ve nörolojik rehabilitasyon gerektiren hastalıklar (kırıklar, felçler, MS., CP., parkinson vb…)

Balçova Kaplıcalar hangi hastalıklara iyi gelir?

Balçova Kaplıcaları Sunulan Hizmetler Kaplıca suları daha çok üst solunum yollarının kronik iltihapları, nefritler, bazı iltihaplar, romatizma sendromları, metabolizma bozuklukları ve deri hastalıklarının tedavisinde yararlı olmaktadır. Ayrıca fizik tedavi de yapılmaktadır.