Zirkonyum ile porselen arasındaki fark nedir?

İçindekiler:

  1. Zirkonyum ile porselen arasındaki fark nedir?
  2. Tam seramik mi zirkonyum mu?
  3. Zirkon diş kaç para?
  4. Tam seramik kuron nedir?
  5. Tam seramik kuron metal desteksiz nedir?

Zirkonyum ile porselen arasındaki fark nedir?

Porselen, altta bulunan metalin görüntüsünü yansıttığı için donuk ve mat bir görüntü verir. ... Zirkon, ışık geçiren ve metalden daha sağlam bir malzemedir. Işık geçirdiği için alttaki dişin orjinal rengini yansıtır. Bu, gerçek dişe bire bir benzeyen bir görüntü ortaya çıkartır ve estetik olarak çok iyi sonuçlar alınır.

Tam seramik mi zirkonyum mu?

Tam seramik kuronların estetik özellikleri Zirkonyum kurona kıyasla daha iyidir. Cam seramik doğal dişe benzerlik olarak zirkonyumun çok ilerisindedir. Çoğunlukla ön bölgelerde estetik kaygılara cevap verdiği için tercih edilir. Zirkonyum kaplamalar tam seramik kuronlara göre yapısal olarak çok daha dayanıklıdır.

Zirkon diş kaç para?

Veneer Zirkonyum Kaplama Fiyat (Metal ücreti hariç) 451₺ – 510₺ Veneer Kuron (Akrilik) 685₺ – 740₺ İmplant Üstü Veneer Zirkonyum Kaplama (Seramik) (Abutment Ücreti Hariç) 1.041₺ – 1.125₺ Laminate Veneer (Akrilik) 828₺ – 895₺.

Tam seramik kuron nedir?

Aşınmış, kırılmış ya da bir bölümü çürümüş dişleri eski haline getirmek amacıyla uygulanan kaplama metoduna kuron kaplama adı verilir. Günümüzde çok sık kullanılan bu yöntem hem dişleri korumak hem daha güzel bir görünüm elde etmek hem de dişleri sağlamlaştırmak amacıyla tercih edilmektedir.

Tam seramik kuron metal desteksiz nedir?

Metal desteksiz porselen kuronların (FULL PORSELENLER) ışık geçirme özelliklerinden dolayı, derinlik ve canlılıkları daha fazladır böylece doğal dişe en yakın sonuçlar elde edilir. Genel olarak avantajları: – Alt yapısında metal olmadığı için kuron – diş eti hizasında koyu renk bir çizgi olmaz. ...