Assassin's Creed 2 kaç TL?

İçindekiler:

  1. Assassin's Creed 2 kaç TL?
  2. Assassin's Creed 2 bedava mı?
  3. Assassin's Creed II Deluxe Edition kaç gb?
  4. Assasin Creed oyunları kaç gb?
  5. Assassin's Creed ücretsiz mi?
  6. AC Odyssey kac gb?

Assassin's Creed 2 kaç TL?

Assassin's Creed 2 ücretsiz hale geldi! Normalde 49.99 TL fiyat ile karşımıza çıkan oyuna ücretsiz sahip olmak için buraya tıklayarak mağaza sayfasına ulaşabilirsiniz. ” Get it for free” seçeneğine tıkladıktan sonra karşınıza çıkan adımları takip etmeniz yeterli olacak.

Assassin's Creed 2 bedava mı?

AssassinS Creed serisinin içinde en çok beğenilen oyunlardan biri olan Assassin's Creed 2, Ubisoft tarafından geçici süreyle ücretsiz oldu. Ubisoft'un mağazasında normal şartlar altında 45 liraya satılan Assassin's Creed 2 tarihine kadar ücretsiz bir şekilde sevenlerini bekleyecek.

Assassin's Creed II Deluxe Edition kaç gb?

veya
İşletim sistemiWindows XP (Service Pack 2) ,Windows Vista, Windows 7
İşlemciIntel Core2 Duo 1.8GHz / AMD Athlon 64 2.4 GHz
RAM2 GB
Ekran kartı256 MB RAM Direct X 9.0c uyumlu
Sabit disk alanı8 GB

Assasin Creed oyunları kaç gb?

Assassin's Creed Origins'in çıktığı anda herkes 42.3 GB boyuta sahip olduğunu gördü. Bu boyut bu seviyede olan bir oyun için ortalama olarak belirlenmiş. Yani aslında Assassin's Creed Origins oynamak isteyenlerin bundan daha fazla boyuta ihtiyacı var. Ortalama olarak 50 GB boyutundaki bir alan yeterli olacaktır.

Assassin's Creed ücretsiz mi?

Normal Fiyatı 45 TL Olan Assassin's Creed Oyunu, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu. Ubisoft, Çin yeni yılı nedeniyle 2015 yılında piyasaya sürdüğü Assassin's Creed Chronicles: China isimli oyunu ücretsiz hale getirdi. Normal fiyatı 45 TL olan oyun, 15 Şubat'a kadar herhangi bir bedel ödemeden alınabilecek.

AC Odyssey kac gb?

Assassin's Creed Odyssey Kaç GB Depolama Alanı İstiyor? Assassin's Creed Odyssey sistem gereksinimleri çerçevesinde, minimum 46 GB depolama hafızası olması gerektiği de açıklandı.