Kelebek Mobilya eski mobilyaları alıyor mu?

İçindekiler:

  1. Kelebek Mobilya eski mobilyaları alıyor mu?
  2. Kelebek Mobilya kaç günde gelir?
  3. Kelebek Mobilya Garanti süresi ne kadar?
  4. Kelebek Mobilya Hangi kredi kartı?
  5. Kelebek Mobilya hangi ülke?
  6. Enza Home kaç günde gelir?
  7. Kelebek kaç taksit?
  8. Kelebek Mobilya Hangi şehirde üretiliyor?
  9. Doğtaş Mobilya nerenin?
  10. Doğtaş mobilya ne zaman kuruldu?
  11. Modalife kaç günde teslim?
  12. Mobilyada iade olur mu?

Kelebek Mobilya eski mobilyaları alıyor mu?

Bütün mobilyalarda yapacağınız alışverişlerde 8.000 TL'ye varan indirim fırsatıyla eski mobilyalarınızı evinizden alıp yeni mobilyalara kavuşuyorsunuz. Yılın yenilik fırsatını kaçırmayın! Kelebek Mobilya online mağazasına git. Kelebek Mobilya'da birbirinden farklı kampanyalar sizi bekliyor.

Kelebek Mobilya kaç günde gelir?

Satın aldığım ürünleri kaç günde teslim alırım? Bizlerden (Polonez Şube) satın almış olduğunuz tüm kelebek mobilya ürünlerinin teslimi 45 iş günü içerisinde gerçekleşir.

Kelebek Mobilya Garanti süresi ne kadar?

Doğtaş-Kelebek, şu an mobilya sektöründe 7 yıl garanti veren ilk ve tek markadır. 7 yıl garantiyi ürünlerimize olan güvenimizden dolayı veriyoruz, ürünlerimizde üretimden kaynaklanan ne olursa olsun her türlü arıza ve sorun 7 yıl boyunca garantimiz altındadır.

Kelebek Mobilya Hangi kredi kartı?

Yapı Kredi kredi kartı sahipleri, Kelebek'ten yapacakları mobilya ve aksesuar alışverişlerinde avantajların tadını çıkarıyor. Siz de Yapı kredi kart kullanıyorsanız ihtiyaç duyduğunuz mobilya ve aksesuarları şimdi alıp 2 ay sonra ödemeye başlayabilirsiniz.

Kelebek Mobilya hangi ülke?

Türkiye'nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi olan Kelebek, Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından birisidir. 1935 yılında Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasıyla, ilk yerli uçakların kanatları için kontrplak üretmek amacıyla İstanbul Haliç'te kurulan Kelebek, Türkiye'nin ilk modüler mobilya markasıdır.

Enza Home kaç günde gelir?

Siparişlerinizin kargoya verilme süresi ortalama 3 iş günüdür.

Kelebek kaç taksit?

Birbirinden şık mobilya ve aksesuarları arasından zevkinize ve beklentilerinize uygun olanları seçerek ödemelerinizi senet ile gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik senetli satış ile satın alacağınız ürünlerin bedellerini 18 aya kadar taksitlendirip ödemelerinizi de 3 ay sonra başlatabilirsiniz.

Kelebek Mobilya Hangi şehirde üretiliyor?

Kelebek Mobilya, Düzce'de yer alan 186 bin metrekarelik bir sahada, 40 bin metrekarelik kapalı alanda ileri teknolojileri kullanarak; mobilya, mutfak, banyo, oturma grupları ve özel ahşap donanımların üretimini sürdürüyor. Doğtaş, 2012 yılında Kelebek Mobilya'yı bünyesine katarak, mobilya pazarında gücüne güç kattı.

Doğtaş Mobilya nerenin?

Doğtaş, 1972 yılında Hacı Ali Doğan tarafından kurulan Doğan Mobilya'nın 1987'de anonim şirket haline dönüşmesiyle oluşturulan mobilya şirketidir. Çanakkale'nin Biga İlçesinde bulunan 200,000 m² açık, 70,000 m² kapalı üretim alanına sahip fabrikasında mobilya üretimi yapmaktadır.

Doğtaş mobilya ne zaman kuruldu?

1972Doğtaş / Kuruluş

Modalife kaç günde teslim?

Siparişiniz, kredi kartı güvenlik onayı geldikten ya da ödeme kontrolünüz gerçekleştirildikten sonra en geç 3-7 iş günü içerisinde kargoya verilmekte ve kargo firması tarafından belirtmiş olduğunuz teslimat adresine teslim edilmektedir.

Mobilyada iade olur mu?

Hepimizin yanlış bildiği bilgiyi düzeltmekle başlayalım. 6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda Mağazadan görerek satın alınan ürünlere cayma hakkı tanınmamıştır. Hiç bir mağazanın aldığınız mobilya ürününü ne sebeple olursa olsun iade almasını bekleyemezsiniz.