Can Yayınları kaç kitap?

İçindekiler:

  1. Can Yayınları kaç kitap?
  2. Can Yayınları nerededir?
  3. Can Yayınları kime ait?
  4. Modern Klasikler hangi yayınevinden okunmalı?
  5. Can Çoçuk Yayınevi kimin?
  6. Can Yayınları sansürlü mü?
  7. Tellekt ne demek?
  8. Roald Dahl kitapları kaç yaş için?
  9. Çınar Yayınları sahibi kim?
  10. Dorian Gray in Portresi akıcı mı?
  11. Tellekt Yayınları kimin?

Can Yayınları kaç kitap?

Yayın kataloğunda yer alan 2500'ü aşkın başlıkla ve her yıl bu listeye eklenen yaklaşık 150 kitapla yoluna devam eden CAN Yayınları, okurlarının büyük sevgisi ve bağlılığıyla gurur duyuyor, yayıncılık sürecinin her aşamasında bunun sorumluluğunu gereğince taşımak için çaba gösteriyor.

Can Yayınları nerededir?

Günümüzde Can Öz tarafından yönetilen yayınevinin merkezi Galatasaray'dadır.

Can Yayınları kime ait?

Can Yayınları sahibi Can Öz, Tüyap Kitap Fuarı'ndaki Can yayınları standına gelen 13 yaşındaki bir çocuğun kitap çalmakla suçlanıp üzerinin aranması ve kitap çalmadığının anlaşılması üzerine stant çalışanları ile çocuğun ailesi arasında yaşanan tartışma ile ilgili açıklama yayınladı.

Modern Klasikler hangi yayınevinden okunmalı?

Bunları şöyle sıralayabiliriz.
  • Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları (Modern Klasikler Dizisi ve Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi)
  • Yapı Kredi Yayınları (Kazım Taşkent Klasik Yapıtlar Dizisi)
  • İletişim Yayınları (İletişim Klasikleri Dizisi)
  • Can Yayınları (Can Klasikler Dizisi)

Can Çoçuk Yayınevi kimin?

Erdal Öz'ün 1981 yılında otuz kitapla yola çıkarak kurduğu Can Çocuk Yayınları, Türk edebiyatının önemli yazarlarını bünyesinde toplayıp dünya çocuk edebiyatının nitelikli yapıtlarını Türkçeye kazandırarak, Türkiye'de çocuk edebiyatının gelişimine öncülük etti.

Can Yayınları sansürlü mü?

Bunun üzerine Can Yayınları'nın sahibi Can Öz açıklama yaparak Türkçe baskıdaki sansürlü ifadelerin düzeltileceğini söyledi. Can Öz, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yok öyle bir statüko. Kitabın ilk baskısı 2005'te yapılmış.

Tellekt ne demek?

Tellekt, fizikten felsefeye, genetikten ekolojiye pek çok alanda dünyada süregiden teorik tartışmaların izini süren eleştirel metinlerin yanı sıra, sosyal ve beşeri bilimler alanında aktüel tartışmaları kültür hayatımıza kazandırmak üzere yayın hayatına başladı.

Roald Dahl kitapları kaç yaş için?

10 yaş ve üzeri için uygundur. Roald Dahl kitapları arasında en sevdiklerimden hatta belki de şimdiye kadar okuduklarım arasında en sevdiğim 1988 yılında basılan ve ödüllü ve belki de en ünlü kitabı "Matilda". Matilda, kitap okumayı deli gibi seven, çok zeki bir kızdır.

Çınar Yayınları sahibi kim?

1983'te Türkiye'nin önemli aydını ve yazarı Rıfat Ilgaz ile oğlu Aydın Ilgaz tarafından kurulan Çınar Yayınları, çağdaş Türkçe edebiyat ve çocuk edebiyatı alanında önde gelen yayınevlerinden biridir. 2016 sonbaharında Çınar, ismini ve köklü geçmişinden getirdiği geleneğini koruyarak, Türkiye'nin büyük yayınevlerinden ...

Dorian Gray in Portresi akıcı mı?

Uzun bir aranın ardından inceleme yapma fırsatı bulduğum Dorian Gray ' in Portresi okuduğum en orjinal konuya sahip, akıcı, farklı ve olağanüstü güzel, üstüne uzun süre düşündürecek bir kitaptı. Edebi yönü ve çevirisi de oldukça başarılıydı bana göre.

Tellekt Yayınları kimin?

Can Yayınları bünyesinde kurulan Tellekt, kültürün “örgütlenmiş boş zaman”a indirgendiği hızlı tüketim çağında, bugünün bilgisine yer açmak ve şimdiki zamanı kat eden dönüşümleri kavramak için yeni düşünce pratiklerini bir araya getirerek okuru ile buluşturmayı hedefliyor.