Guess sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Guess sahibi kim?
  2. Gucci markası kime ait?
  3. Guess saat nerede üretiliyor?
  4. Guess markası ne zaman kuruldu?
  5. Gucci hangi ülkede var?
  6. Gucci neler üretiyor?

Guess sahibi kim?

Guess, 1981 yılında Georges Marciano, Maurice Marciano, Paul Marciano, Armand Marciano tarafından kurulan Guess, Inc. bünyesindeki erkek ve kadın giyim, saat, takı, parfüm, moda aksesuarları markasıdır. Şirketin Amerika ve Kanada'da mağazalarının çoğunluğu yer almaktadır ve bir çok ülkede faaliyet göstermektedir.

Gucci markası kime ait?

Gucci Modaevi, ya da diğer adı ile Gucci, İtalyan ve Fransız sahipli moda ve deri eşya markasıdır. Guccio Gucci (18) tarafından İtalya'nın Floransa kentinde 1921 yılında kuruldu.

Guess saat nerede üretiliyor?

İki marka da kol saatleri üretmektedir ancak aralarında büyük farklılık vardır. Guess marka saatler uzak doğu fabrikalarında üretilirken, Guess Collection (Gc) marka saatler İsviçre fabrikalarında üretilmektedir.

Guess markası ne zaman kuruldu?

Amerikan giyim ve aksesuar markası Guess`in tarihi aslında çok da eski değil, 1981 yılında kurulan marka reklam kampanyalarına çok önem veriyor.

Gucci hangi ülkede var?

Gucci Hangi Ülkenin
Hangi Ülkenin:İtalya
Kurucusu:Guccio Gucci
Kurulduğu Yer:Floransa, İtalya
Kuruluş Tarihi:1921
Alan:Tüketim Maddeleri
4 satır daha

Gucci neler üretiyor?

Gucci, modasıyla ünlü olan ülke İtalya'da başlamış olsa da Londra ve İngiltere gibi popüler ülkelerde yaşayan insanlardan da ilham almıştır. 3. Gucci ilk başlarda sadece kaliteli deri çantalar, el çantaları, cüzdanlar ve evrak çantaları üretti. Kaliteli çanta denilince akla gelen markalardan olmayı başardı.